Ensiferum & Profane Omen akustisesti

Pe 4.11. klo 21-04

Ensiferum & Profane Omen akustisesti

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Ensiferumin alkuvuonna tekemä akustinen rundi oli sekä yhtyeen että yleisön mielestä niin hauskaa, että se täytyy tehdä uudestaan. Tällä kertaa kiertu nähdään myös Lahdessa, kun bändi nähdään Torvessa perjantaina 4. marraskuuta. Mukana Lahden oma hyeenalauma Profane Omen. Ennakkoliput Tiketistä 13,50 euroa, ovelta 14 euroa.

www.facebook.com/events/1105124322901470

Vuodesta 1995 lähtien folkmetallin ilosanomaa ympäri maailman levittänyt yhtye on rautaa myös akustisempana versiona. Vaikka levyillä Ensiferumin musiikissa akustiset soittimet luovat ison osan tunnelmasta, niin yhtyeen tavallisilla keikoilla moisia ei pahemmin ole nähty. Nyt bändi on taas ottanut härkää sarvista, raapinut kasaan akustisen setin ja on valmiina tanssilavoille esittelemään hieman toisenlaisen puolen Ensiferumista.

Keikoilla tullaan kuulemaan myös harvinaisempia ralleja, joista joitain ei olla koskaan aiemmin soitettu livenä. Toki muutamat hittibiisitkin ovat saaneet uudelleensovituksen kautta oikeutuksen sisältyä iltamien hittikavalkadiin. Joten tukka ponnarille, ykköset päälle ja tanssahtelemaan… tai sitten laitetaan pitti pyörimään, katsotaan kuinka käy.