Euphonique (uk), S Man (uk)

Pe 1.11. klo 21-04

Euphonique (uk), S Man (uk)

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Ensi kertaa Suomeen englantilaiset kovan luokan artistit EUPHONIQUE ja S MAN, jotka omistavat Mancesterissa levy-yhtiön, pitävät säännöllisesti omaa radioshow:ta, järjestävät tapahtumia sekä keikkailevat sen minkä ehtivät. Tyyleinä jungle ja dnb, joissa vaikutteita reggaesta ja hiphopista. Tarjolla omaa sekä muiden tuotantoa. He soittavat mahdollisesti myös b2b-tyylillä. Todellista menevää tanssimusiikkia on tarjolla.

Illan teemaan ja rytmeihin sopii paremmin kuin hyvin taitava tulkitsija ja sitäkin parempi laulaja HOSSNI Marokosta. Kokemusta ja parinkymmenen vuoden ajalta musiikin parissa ympäri maailmaa. Ei ole rytmiä tai melodiaa mihin tämä mies ei löytäisi ääntä ja sanoja. Jo monta kertaa Lahdessa esiintynyt ja tulevaisuudessa vielä useita kertoja lisää.

Hossni esiintyy illan aikana myös DUNNO kokoonpanossa mc:n roolissa, jossa Tuomas Munck hoitaa soundipuolen. 2000-luvun alussa alkunsa saanut kahden miehen projekti pitää sisällään elektronista musiikkia, hiphoppia ja dancehall-reggaeta ym. Luvassa modernia soundimaailmaa, unohtamatta bassoa ja alkuperäisiä juuria. He ovat esiintyneet esimerkiksi Faces-festivaaleilla jo vuonna 2004. Vajaan kymmenen vuoden aikana on tapahtunut paljon, joten tätä ei kannata missata.

Mukana soittohommissa myös klubin residentti PAPA CHILLY.

www.facebook.com/events/379849548784034/