Liput

Ennakot alk. 20 €
Ovelta 12 €

La 17.6. klo 20.00-04.00

From the Very Depths of Torvi X:

Bonehunter, Cardinal’s Folly, Jumalation, Malicious

  • Torvi
  • Klo 20.00-04.00
  • alk. 20 €, ovelta 12 €

TURN UP THE EVIL!!!

From the Very Depths of Torvi palaa 10. kerran ja kovempana kuin koskaan! Sillä tällä kertaa hevataan kaksi päivää putkeen ja Torven portit avataan jo klo 20 molempina päivinä.

LIPUT

Yhden päivän liput 12e/päivä (vain ovelta jos enää jäljellä tapahtumapäivänä). Kahden päivän liput 20e ennakkoon. Lähetä sähköpostia osoitteeseen Vskinnari@gmail.com otsikolla ”LIPPU” ja kerro viestissäsi keille ja kuinka monta lippua haluat ostaa.

PERJANTAI

JÄVELIN
Thundersson pääjehun synkemmänpuoleinen speed metal -bändi saapuu polkaisemaan käyntiin kaksipäiväisen hevihelvetin. 2021 julkaistussa Black Magic Nightmare EP:stä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu!

EMISSARY
Ensimmäistä kertaa Torvessa soittavan Emissaryn nopeushevissä kuuluu selvästi Jag Panzerin ja muiden Atlantin takaisten mestarien vaikutteet. Vokaalitkin tulevat totta kai kovaa ja korkealta!

VITRIOLIC
Tämä barbaarinen trio tulee jo peräti kolmatta kertaa myllyttämään Torven lavalle saatanallista speed metalliaan! Vuoden 2020 Torven keikalta onkin julkaistu liveäänite, joka kantaa nimeä Three Trumpets of the Apocalypse.

CHEVALIER
Omaperäisellä synkällä äänimaailmalla höystetty ritareista, keski-ajasta ja myyteistä lyriikoita ammentava speed metal -bändi Chevalier hyökkää jälleen Torveen! Hand me a sword and I’ll gone insane, ancient metal attack is here!

LAUANTAI

JUMALATION
Yli kymmenen vuotta sitten ensimmäisen ja toistaiseksi viimeisimmän täyspitkän julkaissut Jumalation on herännyt pitkän hiljaiselon jälkeen ja uusi levy on tuloillaan! Nähtäväksi jää ehtiikö pihalle ennen näitä kesän bakkanaaleja ja onko meno yhtä Slayeria, kun ensimmäisellä levyllä. Tuorein sinkkubiisi Undo the Kingdom of Christ ainakin lupaa kunnon kristuksen pieksentä thrashia!

CARDINAL’S FOLLY
Perinteistä ja laadukasta suomidoomia louhiva Cardinal’s Folly saapuu raskaan hitailla, mutta toisinaan reippailla riffeillään Torven lauteille ensimmäistä kertaa. Lyyrinen puoli on myöskin perinteitä kunnioittavasti täynnä kauhuleffoja, okkultismia ja synkkyyttä.

MALICIOUS
Sairaita sekopää riffejä suoltava death metal pyörremyrsky Malicious julkaisee tänä vuonna EP:n, joka kantaa nimeä Merciless Storm. Aikaisemmilla julkaisuilla ainakin raato haisee ja väkisinkin tulee mieltälämmittävät Morbid Angel -vibat.

BONEHUNTER
Oulun metalpunkjyrä tulee taas korjaamaan lahtelaisten luut talteen. Maailman synkimmät kolkat kiertänyt kolmikko ei jätä koskaan kylmäksi ja musiikissa on havaittavissa vaikutteita aina rehellisen perinteisestä hevistä aina black metalliin asti.

Tapahtuma Facebookissa