Brocas Helm (usa), Chevalier, Emissary, Iron Griffin
Liput

Ennakot alk. 30 €
Ovelta 30 €

Pe 26.7. klo 21.00

From the Very Depths of Torvi XII:

Brocas Helm (usa), Chevalier, Emissary, Iron Griffin

  • Torvi
  • Klo 21.00
  • alk. 30 €, ovelta 30 €

”Blackness is my music
Dark silver my guitar
Starlight feeds my power
Of flashing metal!”

ENNAKKOLIPUT
Tapahtuman hinta on 30€ ennakkoon tai ovelta, jos on jäljellä enää silloin. Laita sähköpostia osoitteeseen Vskinnari@gmail.com otsikolla ”BROCAS HELM”, jolloin saat maksutiedot vuorokauden sisällä.

IRON GRIFFIN
Tämä Kuopiosta lähtöisin oleva nelikko nähdään ensimmäistä kertaa Torven lavalla. Luvassa on eeppisyydellä ja mahtipontisuudella ladattu maaginen heavy-/doom metal show!

EMISSARY
Yuggothin toiselta puolelta Lahteen laskeutuu tunnistamaton tykittelevä trio, joka eräiden havaintojen mukaan nähtiin Torven ilmakehässä viime kesänä. Nämä ulkoavaruuden lähettiläät vannovat Jag Panzerin ja muiden legendaaristen jenkki power metal -bändien nimeen.

CHEVALIER
Ympäri Eurooppaa kauhua kylvänneen Chevalierin synkkä äänimaisema leviää pitkin Loviisankatua mustan kuoleman nopeudella jälleen heinäkuussa! Tämän bändin musiikki ammentaa energiansa sieltä kaikista pimeimmältä keskiajalta, jolloin miehet olivat metallia ja miekat teräviä.

BROCAS HELM (usa)
Vuonna 1982 San Franciscossa perustetun Brocas Helmin energisestä musiikista ei kaoottisuutta ja eeppisyyttä puutu. Bändi on pitkällä urallaan ehtinyt julkaista vain kolme täyspitkää albumia, mutta laatu korvaa määrän. Jokainen albumi on uniikki mestariteos ja jenkkihevin kulmakiviä. Luvassa siis harvinaista herkkua, jota ei ihan joka päivä pääse todistamaan Atlantin tällä puolella.

YHTEISTYÖSSÄ:
Metal Warning
Heavy Metal Thunderstrike
Ant Brew

Tapahtuma Facebookissa