Hexvessel, Unfyros
Liput

Ennakot alk. 16 €
Ovelta 19 €

Lippu.fi

La 14.10. klo 21.00-04.00

Hexvessel, Unfyros

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 16 €, ovelta 19 €

Harvoin keikkalavoilla nähtävä Suomen psykedeliarockin messias Hexvessel esiintyy Torvessa lauantaina 14. lokakuuta uuden albumin julkaisukiertueen merkeissä.

Iso-Britannian vihreillä ylängöillä luotu ja Suomen taianomaisissa metsissä muovattu Hexvessel välittää kappaleillaan tarinoita, joissa kertoja ja kuulija sulautuu yhdeksi.

Hexvessel on suomalaistuneen englantilaismuusikon Mat ”Kvohst” McNerneyn (mm. Code, Dødheimsgard, Grave Peasures) perustama kokoonpano, josta on vuosien saatossa muodostunut oikea loitsujen ja tarinoiden noidankattila.

Vaikka Hexvesselin musiikissa on kuultavissa runsaasti kaikuja muinaisista viisausperinteistä, kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen kansanmusiikkiyhtye. Hexvessel on rockbändi, joka kulkee omaa lumottua polkuaan. Yhtyeen musiikkia on verrattu mm. Shirley Collinsiin, Fairport Conventioniin, Mahavishnu Orchestraan sekä Nick Caveen. On täysin perusteltua sanoa, että Hexvessel on luonut syvän omalaatuisen soundinsa, joka on yhtäaikaisesti sekä muinainen että nykyaikainen.

Illan avaa oululainen black heavy metal -yhtye Unfyros.

LIPUT
Ennakkoon lippu.fi alk. 16€ + toimitusmaksu 1,50 €, ovelta 19€
K-18
Ovet klo 21.00
– Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta https://www.lippu.fi/…/hexvessel-unfyros-k-18-ravintola…/
– Lippupisteen asiakaspalvelu 0600 900 900 (2 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)
– Lahdessa palveleva Lippupiste löytyy Kauppakeskus Triosta, voit ostaa lähes kaikki Lippupisteen liput myös R-Kioskeilta
– Lippupisteessä asioidessasi voit hyödyntää myös seuraavia arvoseteleitä:
Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli
Sähköiset: Edenred: Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi
– R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla kulttuurieduilla: Edenred, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi.
– Lippupisteestä ostettaessa lipun hintaan lisätään toimitusmaksu.

Tapahtuma Facebookissa