Hybrid Children, Action Drop, Greg Rekus (can), Jukka Kiesi, Blossom Hill, Tyrannosaurus Sex

Pe 9.5. klo 21-04

Hybrid Children, Action Drop, Greg Rekus (can), Jukka Kiesi, Blossom Hill, Tyrannosaurus Sex

  • Tirra & Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Perjantaina 9. toukokuuta menee taas erityisen hyvin, kun Tirrassa vedetään akustisesti ja Torvessa pannaan ilmaa! Lavalle nousee illan aikana kuusi toinen toistaan kovempaa aktia ja yks esiintyjistä tulee paikalle aina ulkomailta asti!

Torvi:
00:30 Hybrid Children
23:30 Action Drop
22:30 Blossom Hill

Tirra:
00:00 Greg Rekus (can)
23:00 Tyrannosaurus Sex (Otto Grundström ja Tommi ”Pyssy” Kanerva)
22:00 Jukka Kiesi (Jukka Kiesi)

Tirrasta startataan ekana ja väistetään kun Jukka Kiesi ryyppää ja kai se siinä välissä vetää pari biisiäkin. Kiesin jälkeen estraadilla nähdään Tirran ainoa esiintyjä, joka ei ole trubaduuri vaan duo. Tyrannosaurus Sex eli Otto Grundström ja Tommi ”Pyssy” Kanerva vetelee pääosin 70-luvun hittikappaleita lähinnä Briteistä, mutta saattaa sieltä tulla jotain matskua myös Jenkkilästä ja Austraaliasta. Tirran osalta illan pistää pakettiin bileiden ulkomaalaisvahvistus eli Greg Rekus Kanadan Winnipegistä.

Kiesin shöyn jälkeen laitetaan homma käyntiin myös Torven puolella. Sähköisesti homman aloittaa Suomen Green Dayn eli Blossom Hill. Seuraavaksi Torven lavan valtaa radiomastokaupungin omat jätkät eli Action Drop. Tiukkaa soittoa ja kovaa menoa hyppyrimäkien varjoista on siis luvassa. Ja kauniiksi lopuksi homman pistää pakettiin Hybrid Children. Siitä on aikaa kun ne on viimeks vetäny Torvessa, joten tulehan paikalle, ole wasted ja wanna get high!

Jytä alkaa noin klo 21.30, liput 10 euroa.

www.facebook.com/events/647414188640399

www.facebook.com/hybridchildren
www.facebook.com/gregrekusmusic
www.facebook.com/ActionDrop
www.facebook.com/jukkakiesi
www.facebook.com/pages/Tonikettinen/261146393921781