Hyljätyt, Demonic Death Judge, Kasvoton
Liput

Ennakot alk. 10 €
Ovelta 10 €

Lippu.fi

Pe 31.5. klo 21.00-04.00

Hyljätyt, Demonic Death Judge, Kasvoton

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 10 €, ovelta 10 €

Toukokuun lopussa Loviisankadulla raskasta riffiä, hyvällä poljennolla ja groovella. Liput ennakkoon ja ovelta 10 euroa.

DEMONIC DEATH JUDGE
”Suomen Kotka on kuin sipsiä silmille” on usein kuultu kansanviisaus ja sitä jatkaen on kotkalainen Demonic Death Judge kuin rikinkatkuinen dippi korvakäytäville. Neuvostoliiton kokoisen pörinäsyöverin groove on psykedeelinen, laittoman kiihkeä ja pahaenteinen kuin Aarnion häävalssi.
Tätä on slutke.

HYLJÄTYT
Hyljätyt on vuonna 2020 perustettu metallista hardcorea ja punkkia soittava yhtye, joka yhdistelee ilmaisussaan raivoisaa kaahausta, raskasta poljentoa, groovea ja riitasointuisen kylmää melodiamaailmaa.
Yhtyeessä vaikuttavat Stam1na-yhtyeestäkin tuttu Kai-Pekka Kangasmäki, rummuissa maailmaa Wolfheart -yhtyeen kanssa kiertävä Joonas Kauppinen ja huutamisesta vastaa St.Hood -nokkamies Sami Halme. Toista kitaraa kurittaa myös Kasvoton yhtyeessä taituroiva Rolle Hirsimäki ja bassossa määrää Cutdown ja Ratface basisti Jussi Hultman.
Hyljätyt julkaisi debyyttialbuminsa Kaaoksen kylmä syli helmikuussa 2023. Albumi on lohduton läpileikkaus ihmismielen pimeään puoleen, suruun, menetykseen ja ihmiskunnan tuhoon.

KASVOTON
Kasvoton on 2010 Lemillä perustettu death / black metal -yhtye, joka julkaisi loppuvuodesta 2022 toisen ja kolmannen albuminsa yhdistettynä julkaisuna nimellä Portit / Takaisin Syvyyksiin. Tämän albumijulkaisun myötä Kasvoton on kiertänyt Suomea klubeilla ja pubeissa vuonna 2023 ja 2024. Kasvoton tunnetaan äärimmäisen nopeasta, aggressiivisesta ja teknisestä musiikistaan, joka pääsee oikeuksiinsa nimenomaan live-tilanteessa.

Tapahtuma Facebookissa