pe 03.01. Imppu, Dame Emil, Virgo Fuss, Peter Pam

Ovet 21-04.30 — Liput 10 €

ElectRoaring Neo 20’s käynnistää uuden 20-luvun synthpop- ja indiehengessä. Illan esiintyjäkaartiin kuuluvat synergiset Imppu, Dame Emil, Virgo Fuss ja Peter Pam. Livet kello 22.00 alkaen, liput 10 euroa.

www.facebook.com/events/455620458461645

Imppu on Lahden ikioma kasarisyntikkavelho, jonka tuotannossa kuuluu kaikuja monista elektronisen musiikin suuntauksista Pet Shop Boysista Jarreen sekä 8-bittisestä pelimusiikista. 2019 julkaistua sinkkua ja musavideota ”I Think Your Boyfriend is Gay” Rumbakin kiitteli sanoen sen olevan 1980-luvun popin ystäville ”silkkaa kultaa”. Tänä iltana kuullaankin sitten maistiaisia tulevalta albumilta. Lavalla Imppu heiluu yhden miehen popspektaakkelina ja visuissa on hyödynnetty mm. Commodore 64-klassikkotietokonetta.

Dame Emil on helsinkiläis-lahtelainen synthpop-yhtye. Yhtyeen musiikillinen ulosanti juontaa juurensa 1980-luvun tummanpuhuvaan teollisuusromanttiseen elektropoppiin. Tärkeässä roolissa ovat syntetisaattoreiden yliannostus, tanssijalkaa stimuloiva musiikillinen flow, sekä industrialisen androgyyni estetiikka. Toimintansa yhtye aloitti vuonna 2017 ja kokoonpano päivittyi nykyiseen muotoonsa jäsenten yhteisellä varusmiestaipaleella Kaartin soittokunnassa ja varusmiessoittokunnassa vuonna 2018. Kesäkuussa 2019 yhtyeen ensimmäinen single ja musiikkivideo ”Heal Your Spirit”näki päivänvalon saaden myös huomiota eri medioissa ympäri Suomea. Kappaleen julkaisi Zukunft Musik levy-yhtiö.

Virgo Fuss on Hollolasta lähtöisin oleva melodinen indierock-yhtye, jonka musiikkiin sekoittuu myös vahvasti progressiivisia vaikutteita. Taidokkaat rummut yhdistettynä rajattomiin kitarasoundeihin, sekä taustasijaan tyytymättömättömiin bassokuvioihin tarjoavat kuulijalle ajattoman elämyksen.

PETER PAM on kahtelainen alternative/ syna/disco/stadion-garage rock ooppera, joka tunnetaan vauhdikkaista ja äänekkäistä live esiintymisistään.
Yhtye julkaisee debyytti albuminsa keväällä 2020 ja tulevan levyn kappaleita kuullaan illan saatossa reilusti.