Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Pe 30.12. klo 21-01

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

  • Torvi
  • Klo 21-01
  • Vapaa pääsy

Suomen hurmoksellisimpana live-bändinä tunnettu Jaakko Laitinen & Väärä Raha julkaisee Playground Music Finlandin kautta neljännen albuminsa ”Näennäinen”. Levyn julkaisun juhlakiertue pysähtyy Lahessa perjantaina 30. joulukuuta.

www.facebook.com/events/1777663195831962

Seitsemän vuotta sitten Etelä-Suomen lappilaisista muusikoista koottu orkesteri yhdistelee musiikissaan monenlaisia mausteita Balkanin mustalaisrytmeistä venäläisten romanssien kautta vanhaan iskelmään. Uuden levyn uusissa kappaleissa voi kuulla kaikuja Lähi-Idästä, Turkista, Kreikasta ja Gruusiasta. Kaikki ainekset on keitetty kokoon Väärän Rahan Lapland-Balkan-tyylillä.

Yhtye juhlisti viime vuoden elokuussa Rovaniemellä 500. keikkaansa ja se on kiertänyt kotimaan Eirasta Inariin ja Suomussalmelta Ruissaloon. Ulkomailla se on seikkaillut Italiassa, Iso-Britanniassa, Sveitsissä, Saksassa, Puolassa, Tsekissä, Turkissa, Ukrainassa, Unkarissa, Makedoniassa, Kazakstanissa, Venäjällä ja pyörinyt pitkin Baltiaa ja Skandinaviaa. Yhtye on yhtä lailla omimmillaan niin isoilla festivaalilavoilla kuin pienillä kyläjuhlilla, hienoissa salongeissa kuin rouheissa kansankapakoissa – kaikkialla missä haluataan laulaa, tanssia ja rakastaa!

Luvassa on annos rakastetuimpia Väärä Raha -ralleja vuosien varrelta kuin uusia aisteja hiveleviä laulujakin ’Näennäinen’-albumilta. On aika rasvata tanssikengät ja antautua Lapland-Balkan musiikin pyörteisiin trumpetin kiekuraisten trillien, haitarin kurittoman naurun, kontrabasson syvältä kouraisevan sykkeen ja rumpujen ilakoinnin viettelemänä.

www.mrjaakko.com
www.facebook.com/vaararaha