Jeijjo & Nupi, Mac Bueno & DJ Tatc, Tommishock & Kalifornia-Keke

To 27.2. klo 20-01

Jeijjo & Nupi, Mac Bueno & DJ Tatc, Tommishock & Kalifornia-Keke

  • Torvi
  • Klo 20-01
  • Vapaa pääsy

Kevätrundi 2014 tulee Lahden Torveen torstaina 27.02.2014!

3rd Rail Musicin ylpeydet Jejjo & Nupi, MacBueno & DJ Tatc laittavat hynttyyt yhteen ihanien Tommishockin ja Kalifornia Keken kanssa ja suuntaavat tällä upealla kokoonpanolla yhteiselle Suomen kiertueelle. Hunsvotit Jeijjo & Nupi ovat julkaisemassa uutta levyä ennen kesää, ja brändi johon voi luottaa ei takuulla petä. Ulkona on jo eka sinkkuvideo TOYBOY. Myös Mac Bueno & DJ Tact:lta on tulossa uusi vinyyli-EP ja digijulkaisu ysäritunnelmissa, keskittyen olennaiseen eli perusräppiin, dokaamiseen ja fiilistelyyn. Tuoretta musaa on tarjolla myös Tommishockin ja supertuottaja Kalifornia Keken 2013 lopussa julkaistulta ”Legenda Langen” albumilta sekä 2014 julkaistavalta EP:ltä.

KEVÄTRUNDI 2014 – Jeijjo & Nupi, MacBueno & DJ Tatc, Tommishock & Kalifornia Keke
To 27.02.2014, Torvi, Lahti.
Klo 20-01
Liput 6€

JEIJJO & NUPI

Jeijjon & Nupin debyyttialbumi ”Kootut Selitykset” julkaistiin 2012. Levyllä tärykalvoja turmelemassa oli joukko Olarin eturivin artisteja ja huipputuottajia, ja näillä hunsvoteilla on ollut kotilähiöissään jo vuosikaudet lupa läikyttää. Energisistä livevedoista tunnettu kaksikko tarjoilee suuremmalle yleisölle itseironisen ja helvetin hauskan Olari-kattauksen. Tabuja ei ole! Brändi johon voi luottaa tuo iloksenne uuden levyn keväällä 2014.

MAC BUENO & DJ TACT

Kajaanilaislähtöinen, nykyään Helsinkiläistynyt mc-tuottajakaksikko julkaisi Nollegee-nimeä kantavan debyytti albuminsa omakustanteena vuonna 2008. 3rd Rail Musicin kautta keväällä 2014 tulossa oleva vinyyli-EP sekä digijulkaisu on kokoonpanon neljäs julkaisu, 2 kokopitkää ja yksi UG-EP löytyvät jo diskografiasta. Uudella levyllä on kuusi 90-luvun räpin innoittamaa biisiä ja kaksikko tekee paluun perusräpin pariin. Eli räpätään räppäämisestä sekä sen mukana tulevista lieveilmiöistä kuten mm. dokaus ja fiilistely. Luvassa myös hieman OG Ikosen hoilausta, talkboxia ja instrumentalisteja.

TOMMISHOCK & KALIFORNIA-KEKE

Tommishock, Suomen *lisää valitsemasi superlatiivi* räppäri on aloittanut keikkailun soolona.
Vuosien räppäämisen, keikkailun, live- ja studiotyön sekä Ruger Hauerin hypen jälkeen Tommishock on halunnut keikkapromoottorille vielä tuntemattomista syistä nousta takaisin lavoille. Mukaan on löytynyt luottotuottaja Kalifornia-Keke, jonka soundia on kuultu molemmilla Tommishockin sooloilla kuten perinteistä hiphop-skeneä järkyttäneillä Ruger Hauer ERECTUS ja UKRAINA-levyillä. Kaksikon keikkakunto on neuroottisen kova ja tinkimätön, subit kiertävät kalloa ja jokainen snaren isku tekee aivoihin lisää reikiä. Tulevien livekeikkojen lisäksi Tommishock & Kalifornia-Keke ovat tekemässä yhteistä 12″ EP:tä, joka julkaistaan vuoden 2014 aikana. FUCCTA!

www.facebook.com/events/265262400309273www.facebook.com/Tommishock
www.facebook.com/JeijjoNupi
www.facebook.com/pages/Mac-Bueno-Dj-Tatc/180988965271928