Jukka Nousiainen 40V + Lyyti

To 23.9. klo 19.00

Jukka Nousiainen 40V + Lyyti

  • Torvi
  • Klo 19.00
  • Vapaa pääsy

Lyytin Toiveet ja helyt -julkkarikiertue sekä Nastolassa 40 vuotta sitten syntyneen Jukka Nousiaisen synttärikemut Torvessa torstaina 23. syyskuuta! Vapaavalintaisen hintaiset liput, esim. 10-20€. Voit siis maksaa mitä haluat, soittajat saavat liksan sen mukaan mitä kertyy. Soitot alkaen noin klo 20.

www.facebook.com/events/994167011347507

Tänä syksynä 40 vuotta täyttävä Jukka Nousiainen juhlistaa vääjäämätöntä keski-ikäistymistä soittamalla keikkoja hyvässä seurassa ja julkaisemalla myös uutta, Jukka Nousiainen & Kumpp -yhtyeen kanssa äänitettyä materiaalia.
17.9. julkaistaan ensimmäinen kappale, Matkalla kotiin ensi keväänä ilmestyvältä pitkäsoitolta ja syksyn mittaan ehkä muutakin!
Keikoilla on myynnissä myös uusia tekstiilejä ja printtejä sekä valikoima Jukan Musiikin Levybaarin eli nettikaupan äänitteitä: paljon erilaista mielenkiintoista omaehtoista musiikkia läheltä ja kaukaa!

JUKKA NOUSIAINEN & KUMPP.
Jukka Nousiainen – laulu ja sähkökitara
Anna Pesonen – kosketinsoittimet ja laulu
Kalevi Suopursu – akustinen kitara ja laulu
Sini Suvanto – rummut
Petri Alanko – basso ja laulu
Mikko Siltanen – pedal steel ja kitara
Tuukka Tervo – äänitekniikka

LYYTI
Lyytin toinen pitkäsoitto Toiveet ja helyt on läpileikkaus pimeän ajan pienistä jutuista, huijariolosta, kivistä ja ikävästä. Toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä, samalla kun metsäpalo leviää näytöltä yksiöön. Akku tyhjä, muisti täynnä, mutta vedetään silti päätyyn asti, käydään kuokkavieraina hautajaisissa ja juostaan huomion perässä paljain jaloin lumeen, ihan huvikseen vaan.
Lyyti on peloton lauluntekijä, joka etsii lohtua ja kukoistusta. Keikoilla ei jyrkänteiltä vältytä eikä kyynelvettä säästellä. Lämpimän vastaanoton saanut esikoisalbumi ”Meitä ei ole kutsuttu” ilmestyi helmikuussa 2020. Toiveet ja helyt näkee päivänvalon 10.9.2021.