Jukka Takalo

To 4.9. klo 21-04

Jukka Takalo

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Viime vuodet Jukka Takalo on matkannut kitaran kanssa laulamisen ja laulunteon ytimeen keikkaillen yksin turuilla ja toreilla, klubeissa ja pubeissa. Takalon ohjelmisto koostuu hänen tekemistään lauluista koko hänen uransa varrelta. Pitkän uran varrelta löytyvätkin mm. laulut Suomirokkia, Kesällä ei mennä nukkumaan, Avaruuden aikataulut, Oravan joulu ja Maailma on naisia puolillaan jne., jotka syntyivät Takalon 2002 passiiviuralle siirtyneen Aknestik-yhtyeen toimesta. Vuonna 2005 Takalo julkaisi ensimmäisen soololevynsä, jolta löytyvät mm. laulut Ei ikinä naimisiin ja Vares-elokuvasta tuttu Taistelevat Metsot.

Toinen sooloalbumi ”Vastarannan Laulut” ilmestyi 2011, jossa Takalosta lauluntekijänä uusia puolia esille toi Martinniemi sekä supersuosion Youtubessa saavuttanut suvaitsevaisuuden anthem Jokainen on vähän homo. 18.04.2012 saapui kauppiohin kolmas soololevy ”Kahden Hengen Disko”, joka on häpeilemättä kesäinen ja iloinen kokonaisuus.

Vuosi 2013 toi kansalle Jukka Takalon Maakisen Mysteeri Trion, jonka kellarikuplettipoljento toi faneille lisää yhteislauluhommia keikoille muunmuassa Oodi Mulkuille, Alkoholin Taikaa sekä Iirockista löysin aidon onnen -kappaleiden myötä.

Jukka Takalon tarnoitu laulukirja ”Jokainen on vähän homo” julkasitaan elokuussa 2014.

Lauluntekijän uran lisäksi Takalo tunnetaan musiikkivideoistaan ja suurta kansainvälistä huomiota saaneista Ilmakitaransoiton Maailmanmestaruuskisoista, jotka Takalo on ideoinut Ouluun.

www.jukkatakalo.fi