la 11.07. Julius Keisari, Steppo

Ovet 21.00 / showtime 22.00 — Liput 5 €

Julius Keisari sekä Steppo saapuvat yhteiskeikalle Torveen pitkän ja hiljaisen kevään jälkeen lauantaina 11.7. Ovet auki kello 21, liput 5 euroa. Sisäänpääsy on rajattu 85 henkilöön.

www.facebook.com/events/3077910935618502

Julius Keisari aka Rasva Markkanen on Kouvolasta kotoisin oleva räp-artisti, joka keuhkoaa ysäriräpin kulta-ajoista ja funkin groovesta. Autotune on mielestäni sitä, kun pikkasen madaltaa corollollaa ja iskee miehekkään spoilerin paksin päälle, eikä sekään ole minua varten. Juhannuksena julkaistiin debyytti pitkäsoitto Chamade.

Lahtelais-Kouvolalainen Steppo oli hittimenestys, ainakin enon
50-vuotisjuhlissa, jossa juhlijat äityivät tanssimaan täysin holtittomasti Stepon tahdissa! Steppo voi olla mitä vain ja Steppo voi olla kuka vain. Steppo is all about the fun. Lisäksi Stepon kauan kaivattu ja melkein kaksi vuotta rajan takana ollut saksofonisti on palannut keskuuteemme. ÄSSHÄÄÄÄ.

RAVINTOLA TORVI – TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan rajatulla 85 hengen yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme keikalla kävijöitä noudattamaan ohjeistustamme:

– Ethän saavu konserttiin, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa
– Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa
– Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi
– Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi tiskille ja wc-tiloihin.
– Suosimme tiskillä korttimaksua
– Seuraa ohjeistusta ja tarvittaessa noudata henkilöstön antamia turvaohjeita