Juuret-klubi: Larry Peninsula, Topi Suuronen & Rodeo
Liput

Ovelta 10 €

La 20.4. klo 21.00-02.00

Juuret-klubi: Larry Peninsula, Topi Suuronen & Rodeo

  • Tirra
  • Klo 21.00-02.00
  • ovelta 10 €

Juuret Klubilla tällä kertaa vierailevat Larry Peninsula ja Topi Suuronen & Rodeo. Liput 10 euroa, vain ovelta kello 21 alkaen.

LARRY PENINSULA
Oululaislähtöinen ja nykyään Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä Larry Peninsula sai kriitikoiden ylistämällä debyyttialbumillaan “Country Music Only” (2018) paljon kuulijoita ja uusia uskollisia faneja sekä Suomessa että ulkomailla. Larry Peninsula on esiintynyt niin Suomessa kuin myös Yhdysvalloissa, Ruotsissa ja Baltian maissa.

Peninsula julkaisi helmikuussa uuden singlen “Bandwagon”. Biisi on ensimmäinen maistiainen tulevalta albumilta, joka julkaistaan syksyllä 2024.

Larry Peninsula – Guitars, vocals
Jussi Salminen – Pedal steel
Timo Kanerva – Bass, vocals
Petri Nikkonen – Drums

TOPI SUURONEN & RODEO
Topi Suuronen & Rodeo on suomenkielistä kantrimusiikkia esittävä yhtye Helsingistä. Yhtyeen ohjelmisto koostuu omista biiseistä ja omilla käännösteksteillä varustetuista cover-kappaleista. Yhtyeessä soittavat Topi Suurosen lisäksi Jussi Salminen (pedal steel), Matti Roth (basso), Petri Nikkonen (rummut) ja Gona Lehtinen (kitara).
”Hevosmies” ja ”Entä jos?” ovat esimerkkejä yhtyeen tarttuvista singleistä, jotka ovat soineet myös Yleisradion aalloilla. Yhtyeen musiikki kutsuu kuulijan mukaan seikkailulle kantrimusiikin sydämeen suomenkielellä kerrotuin tarinoin, joissa yhdistyvät niin ilo kuin surukin, huumoria unohtamatta.

Levyjä illan aikana pyörittää DJ Otonvalinta

Tapahtuma Facebookissa