la 03.10. Kesannon Juurien Karonkka

Ovet 21.00 — Liput 5 €

Muistellaan hetkiä Kesannon Juurista ja otetaan pienet sille! Esiintymässä mm. Hirttämättömät ja Tinkerbella & Big Bad Bear. Levymusiikkia tarjoilee DJ Roskakylä & DJ Kaatis Kaisa. Liput 5 euroa.

www.facebook.com/events/620951811896173

Hirttämättömät perustettiin Joensuussa keväällä 2018. Alkuperäinen tarkoitus oli soittaa ”oikeeta” country musaa suomeksi, kunnes tajuttiin että eihän me päästä omin avuin ees hevosen selkään ja amerikkaakin ollaan nähty vaan postikorteissa ja telkkarissa. Laulut rupes pikkuhiljaa löytämään oman muotonsa kun ei enää mietitty liikoja, että onko tää sitä vai tätä..tai voiko näin tehdä. Nyt siellä on sekasin kantrit,bluesit,rockabillyt ja punkit, oma tyyli nimettiin TörkyKantriBluesiksi.
Bändi julkaisi Elämä on blues nimisen EP:n vinyylinä keväällä 2019.

Nancy Tinkerbella omaa lauluäänen joka välittää bluesien syviä pohjavirtoja tai kantrin heleää ylärekisteriä. Tinkerbellan tunnetuin yhtye on Tinkerbella & big bad bear. Juurimusiikin eri tyylejä sekoitteleva yhtye on saanut radiosoittoa ympäri maailmaa. Nancy Tinkerbella on musiiikin lisäksi tunnettu pinup/mainosmallina ja The X-Factor kilpailijana.

Nancy Tinkerbella – laulu
Stenari – kitara, huuliharppu
Hittavainen – viulu
Mörkö – banjo
Janne – basso