Kinos-klubi: Puukotus, Lörsson, Pekka Ruoska

Ke 2.4. klo 21-03

Kinos-klubi: Puukotus, Lörsson, Pekka Ruoska

  • Torvi
  • Klo 21-03
  • Vapaa pääsy

Kinos-elokuvafestivaalin avajaisklubi Torvessa 2.4.2014 tarjoaa kansainvälisiä suosikkeja, harvinaisuuksia ja debyyttejä. Elävää musiikkia esittävät Puukotus, Lörsson ja Pekka Ruoska. Lisäksi poissa olevana erikoisvieraana Chasin’ Tail.

Liput 5 euroa. Ovi auki 21.00, soitto alkaa 21.32.

www.facebook.com/events/426304787505318

Kovassa nousussa oleva kotkalainen hardcore-yhtye Puukotus on odotettu vieras. Vauhdikkaaksi livebändiksi tiedetty ja kaksi mainiota ep:tä julkaissut rumpu-basso-duo musisoi ensimmäistä kertaa Lahdessa parahultaisesti ennen keväistä Etelä- ja Itä-Euroopaan-kiertuettaan.

Vieläkin harvinaisempaa herkkua tarjoaa lahtelaislähtöinen, maailmankuulu avantgarderyhmä Lörsson. Harvakseltaan keikkailevalla ja arvaamattomista esityksistään tunnetulla joukkiolla on toimintavuosia takanaan jo kolmisenkymmentä, mutta vanhassa kotikaupungissaan yhtye nähdään vasta nyt ensimmäistä kertaa elävänä. Tilaisuus ei välttämättä toistu, joten paikalla kannattaa olla nyt.

Illan tutuin ilmestys lahtelaislavoilla on ollut Pekka Ruoska. 90-luvun alussa lyhyen mutta sitäkin unohdettavamman aktiiviuransa luonut armoitettu tulkitsija on sittemmin viettänyt enimmäkseen hiljaiseloa. Viimeksi kahdeksan vuotta sitten julkisesti näyttäytynyt nuorisotalokonkari tekee Torvessa ravintolakeikkadebyyttinsä.

Klubin erikoisvieraana tavataan Kinos-yhteyksistä tutuksi tullut Chasin’ Tail, joka ei tuplabuukkauksen vuoksi pääse valitettavasti fyysisesti paikalle, koska on Kinoksen aikaan Yhdysvaltain-kiertueensa Teksasin etapilla. Black metal -suuruus Dominatur WHOn kitaristina, Mohrmones -yhtyeen multi-instrumentalistina sekä Inkkarit-yhtyeen
banjonniplaajana toimivaa artistia eivät pienet logistiset ongelmat pysäytä, joten Kinoksen yleisöllekin on luvassa muodossa tai toisessa täysimittainen Chasin’ Tail -show. Kuinka tämä toteutetaan? Emme tiedä, mutta luotamme siihen, että neuvokas kitarasankari klaaraa tämänkin tilanteen.

www.kinos.kinoiiris.com