Kontrolloitu Kuningaskerho #2

La 5.4. klo 21-03

Kontrolloitu Kuningaskerho #2

  • Tirra
  • Klo 21-03
  • Vapaa pääsy

On jälleen aika päästää musaentiteetti virtaamaan valtoimenaan. Huikeasta suosiosta humaltuneena sankarimme ovat päättäneet siirtää iloittelun tällä kertaa pienestä intiimistä tilasta suuren maailman estraadille, Tirraan.

Hulppean spektaakkelin keskiössä levyjä veivaavat ja tunnelmaa nostattavat luonnollisestikin tutut sankarit Boxi & Kunkku.

Eläimellisestä teknosta lempeään downtempoon ja takaisin sekä sekaisin liukuva musiikillinen vuoristorata ei jätä ketään kylmäksi – paitsi ehkä liiallisen väenpaljouden takia ulos jääneet epäonnekkaat. Kannattaa siis tulla ajoissa paikalle!

Ole oman elämäsi keisari, rohkea tutkimusmatkailija ja tule kokemaan se, minkä saatoit kokea viime kerralla. Kokemus saattaa myös olla vähän erilainen. Yksi asia on kuitenkin varma: räikät on rasvattu, tanssikengät kiillotettu ja puntissa on odottavaa vipatusta!

Musatyylejäkin on haettu Lontoosta asti ja voi olla, että ainakin seuraavat genret käydään läpi: downtempo, techno, electro, jungle, breakcore, footwork, donk, bassline, hiphop, breakbeat, ghetto tech… ja paljon muuta

Line-Up
20.00-03.00: Boxi & Kunkku

www.facebook.com/events/210714999135472