Kuuseensuksinta: Jukka Nousiainen, U.F. Ojala, Country-Haistelijat

Pe 26.2. klo 21-03

Kuuseensuksinta: Jukka Nousiainen, U.F. Ojala, Country-Haistelijat

  • Tirra
  • Klo 21-03
  • Vapaa pääsy

Jukka Nousiaisen odotettu toinen soololevy julkaistaan helmikuussa, jonka tiimoilta helmi-maaliskuussa järjestettävä neljän yhtyeen superkiertue saapuu Tirraan perjantaina 26. helmikuuta.

Tässä kokoillan musiikkielämyksessä avautuu suomenkielisen musiikin laaja kirjo herkästä iskelmästä rajuun psykedelirockiin ja rajusta psykedeeli-iskelmästä herkän humoristiseen autotallicountryyn! Hittikappaleiden kiihkeää kimaraa, ojan kautta kotiin ja takaisin. Illan aikana kuullaan sekä koskettavaa tilitystä että repäisevää huumoria yhdessä ja toisiinsa kietoutuneina. Eikö näin aina tapahdu parhaissa lllanistujaisissa muutenkin? Esiintyvät artistit ovat lupautuneet esiintymään myös toistensa seteissä joten yllätyksiä ja eläviä tilanteita varmasti piisaa.

Jukka Nousiainen

Jukka Nousiaisen odotettu toinen soololevy julkaistaan helmikuussa. Uuden levynsä musiikkia Jukka kuvailee sanoin: ”tein nyt taas tämmöstä miltä tuntuu, kiva jos joku tykkää”. Suomen kiertue käynnistyy Tavastia-klubilta. Uusia ja vanhoja kappaleita Jukan kanssa tulevat soittamaan ainakin Mikko Siltanen (Talmud Beach, Räjäyttäjät), Sini Mäenpää (Jytämimmit, Pettusville Alabama), Tomi Leppänen (Valmistusvirhe, Guggenheim-Projektz) ja kenties muitakin.

Räjäyttäjät ja Jukka Ja Jytämimmit -yhtyeistä tunnetun Nousiaisen ensimmäinen soololevy Huonoa Seuraa oli monien kriitikoiden suosikki vuonna 2014. Soundi-lehti valitsi vastikään Jukka Ja Jytämimmien Jytää Vaan -lp:n vuoden 2015 kotimaiseksi levyksi.

U.F. Ojala

U.F. OJALA on tamperelainen yhtye, joka esittää kitaristi-laulajansa Teemu Ojalan biisejä. Psykedeelispitoisessa rokissaan on sanottu olevan kaikuja niin Sehr Schnellistä, Gun Clubista, kuin Mana Manastakin. Mutta vaikka laulunaiheet ovat useimmiten synkkiä, kuuluu musiikissa kuitenkin positiivinen pohjavire -tunnelin päässä on sittenkin valoa! Ennen nyt julkaistavaa kokopitkää albumia, ”Itsestään huolta pitävä nuori mies”, U.F. Ojala on vuoden 2015 aikana julkaissut kaksi seitsentuumaista levyä: Olento/Havaintoja singlen, sekä joulusplitin Panssarijunan kanssa.

Country-Haistelijat

Jukka Nousiaisen ja U.F. Ojalan kannoilla ratsastaa COUNTRY-HAISTELIJAT -niminen ryhmä. Bändi, joka on perustettu soittamaan covereita HC-yhtye Haistelijoiden tuotannosta. Homma sai lähtölaukauksen Haistelijoiden ollessa Yhdysvaltain kiertueella, missä bändi sai Texasia kiertäessään vahvoja kantrivaikutteita. Sen sijaan että se olisi sekoittanut niitä musiikkinsa, perusti se rinnalleen kokonaan uuden yhtyeen, Kantri-Haistelijat! Bändin riveissä on keikoilla ollut niin originaaleja Haistelijoita, kuin myös monenkirjava joukko artisteja eri yhtyeistä. Keitä kokoonpanossa tällä kertaa soittaa, se jää nähtäväksi!? Whiskey pullo käteen ja nenä hameen alle, Cuntry-Haistelijat määrää tahdin!