Liput

Ovelta 10 €

Pe 23.9. klo 19.00

Lahti Stand up: Asiatonta oleskelua

  • Tirra
  • Klo 19.00
  • ovelta 10 €

Tuntuuko, että kaikki on jo nähty ja koettu elämässä? Se on luultavasti totta, mutta silti voit vielä hetkisen tuntea ylemmyyttä katsoessasi ’Asiatonta oleskelua’ -stand up kiertueen show’n. Se sisältää niin kieroon kasvanutta komiikkaa, että omat mieltymyksesi tuntuvat sen jälkeen sangen normaaleilta. Ihastuttavaa, eikö totta?
Jos aiot katsoa tänä vuonna vain yhden komediashow’n niin se on tässä. Asiatonta oleskelua tiivistää kaiken mitä nykykomiikka muutoin karttaa ja kaiken mitä menneiden sukupolvien humpuukimaakarit markkinoilla kauppasivat.
Asiatonta oleskelua on neljän nuoren ja kauniin miehen vuosien pakertamisen tuotos, lukemattomien harjoitusten ja erinäisten virhearvioiden hioma spektaakkeli. Yksikään esitys ei ole samanlainen, sillä jokaisen esityksen jälkeen esiintyjät vanhenevat hieman. Kiertuepaikkakuntia tulee sitä mukaa lisää, kun lähestymiskiellot raukeavat. Pysy taajuudella.

Show alkaa klo 19.00
Liput myydään ovelta käteisellä 10e.
Tapahtuma on K18.

Juhani Nevalainen (MULTIVERSUMI) Muusikko, ei koomikko. Mitä tapahtuu kun laitetaan yhteen artistiin liikaa glamouria ja leivinjauhetta? Emme tiedä itsekään, mutta Juhani on kerran vihjannut tästä takahuoneessa omalle kitarakotelolleen. Suostuu yhteiskuviin ihan pikkurahalla.

Bill Munsil (USA) voisi olla Jim Morrisonin reinkarnaatio koomikon luodinkestävässä ruumiissa. Hän voisi olla myös menestyvä yritysjohtaja, jos olisi saanut toisenlaiset geenit. Joka tapauksessa hän sulattaa paatuneimmankin sydämen ja tekee sen usein liekinheittimellä.

Markus Försti (LÄHIÖ) Suloinen kuin sappikivi kultariipuksessa huomenlahjana. Asiat, joista hän puhuu voisivat olla todella pimeitä, ellei meitä ympäröivä maailma olisi vieläkin synkempi. Saattelee sinut rauhallisella äänellä kohti kuilun reunaa eikä epäile vilkuttaa kannustavasti, kun ”vahingossa” luiskahdat reunalta.

Petri Valkkinen (RIVITALO) Puhuva ja äänekäs keho. Kilohinnaltaan yksi edullisimpia koomikoita markkinoilla. Taitelijanimeltään ’Lihapää’ ei tee oikeutta oikealle lihalle eikä oikealle päälle. Jokaisen isän unelmamorsian.

Tapahtuma Facebookissa