Lake Jons, Babel
Liput

Ennakot alk. 12 €
Ovelta 15 €

Lippu.fi

La 30.9. klo 21.00-04.00

Lake Jons, Babel

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 12 €, ovelta 15 €

Kotimainen indiehelmi Lake Jons juhlii uutta levyään Torvessa 30.9. Illan avaa Karin Mäkirannan ja Mikko Pykärin tuore popyhtye Babel. Liput ennakkoon 12 euroa + tiausmaksu alk. 1,50 euroa, liput ovelta 14 euroa.

Modernilla indie-folkillaan valloittava tyylitajuinen helsinkiläisyhtye Lake Jons julkaisi perjantaina 26.5. kolmannen albuminsa Running Third ja juhlii sitä kiertueella syksyllä. Perustamisestaan lähtien kansainvälisen tason folkitronica-sävytteistä dreampopia tehnyt yhtye vie albumillaan kuulijansa matkalle metsiin, tummien vesien äärelle. Luonnonläheisyyden lisäksi levyltä huokuu vahvasti myös urbaani elämä niin Helsingissä kuin New Yorkissakin.

– Vaikka edellisestä levystämme on viisi vuotta, ei intomme musiikin tekemiseen ole hiipunut mihinkään. Teemme jatkuvasti uusia kappaleita ja nyt kun elämä on alkanut taas näkyä muuallakin kuin kotona, tuntui hyvältä päätökseltä äänittää uusi levy ja päästää se vapauteen. Levyn teon alettua tuntui kuin olisimme irroittaneet tulpan täydestä vesialtaasta, joka ehkä oli jo vähän homeinen, tai pikemminkin juuri sopivasti fermentoitunut. Tuon fermentoituneen lämmön halusimme purkittaa myös Running Thirdille kertovat Mikko Pennanen ja Jooel Jons uudesta albumista.

Tapahtuma Facebookissa