Lasten Hautausmaa, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, Gretel’s Moonlight Motel

Pe 25.3. klo 21-04

Lasten Hautausmaa, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, Gretel’s Moonlight Motel

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Torvessa vietetään pitkäperjantaita kotimaisen indiemusiikin merkeissä. Illan aikana lavalla nähdään ja kuullan kolmea mielenkiintoista ja relevanttia vaihtoehtorockbändiä.

www.facebook.com/events/345929225530710

Lasten Hautausmaa
Kouvolalainen Lasten Hautausmaa on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi kotimaan merkittävimmistä vaihtoehtobändeistä. Sen musiikissa yhdistyvät tuoreella tavalla Noitalinna Huraa!n herkkyys ja Mana Manan synkkyys. Ravintolalaivan pimenevässä illassa kuullaan joukko vaikuttavia esityksiä bändin ylistäviä arvioita keränneeltä debyyttialbumilta.

Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?
Niin ikään Kouvolasta ponnistava Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? on valloittanut kotimaisen indieyleisön energisillä livevedoillaan. Trion häpeilemättömän tarttuvat pop-melodiat saavat takuuvarmasti tanssilattian täyttymään juhlakansasta.

Gretel’s Moonlight Motel
Gretel’s Moonlight Motel saattaa suurelle yleisölle olla vielä suhteellisen tuntematon nimi, mutta yhtye on keikoillaan sulattanut sydämiä siihen tahtiin, että tästä bändistä kuullaan vielä! Tule siis kokemaan bändi livenä ja brassaile kavereille myöhemmin nähneesi Gretelin jo ennen ensimmäistä julkaisua.

Liput 8 euroa, ovet klo 21.00.