Loins, Silver Falcons, Decent Son
Liput

Ovelta 10 €

Pe 15.9. klo 21.00-04.00

Loins, Silver Falcons, Decent Son

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Perjantaina 15.9. tylyä, maalailevaa ja vaihtoehtoista kitaramusiikkia Torvessa. Ovet 21.00, sisään 10 euroa.

Loins

Helsinkiläinen noise rockia, post-punkia ja muita koruttoman voimallisesti rullaavia ja runttaavia aineksia musiikissaan yhdistelevä trio julkaisi keväällä debyytti EP:n ja saapuu nyt ensimmäistä kertaa keikalle Torveen. Raikkaalla tavalla tylyltä ja urbaanilta kuulostavan bändin jäsenistöstä löytyy kokemusta kotimaisista, pitkän linjan vaihtoehtoräminäryhmistä kuten Baxter Stockman, Fun ja Echo Is Your Love.

Silver Falcons

Helsinkiläinen Silver Falcons on mikstuura äänekästä rockia, kokeellisia sävyjä, fuzz-ihanuutta, ripauksella indietä. Yhtyeen musiikissa on niin rupea, ruostetta, herkkyyttä, hypnoottista maalailua kuin rentouttavia melodioita. Herkkua Sonic Youthin ja Fugazin ystäville!

Decent Son

Decent Sonin juuret ulottuvat vuosituhannen alkuhämäriin Lahden Taideinstituuttiin, missä Tuomo Laakso (The Toxics) ja Ville-Veikko Viikilä (Uhu Shape) tutustuivat. Oli näky triosta, joka olisi primitiivinen, äänekäs ja musiikillisesti joustava. Keväällä 2021 Samuli Latva (The Bunkers) täydensi trion vain viikkoja ennen ensimmäisen EP:n äänityksiä.
Yhtyeen musiikki puhdistaa kuulijansa volyymilla ja vaivuttaa hänet transsiin primitiivisen rytmikkyyden ja toisteisuuden avulla. Tyyli vaihtelee suorasta rock-rytmiikasta free-ilmaisuun ja monotoniasta kuulaaseen melodisuuteen. Decent Son on ilkikurinen, vilkas mutta rakastettava lapsi – ei ehkä luokkansa terävin, mutta se joka jää mieleen. Jotenkin omituinen…

Tapahtuma Facebookissa