LTI LIT: Negatiiviset Nuoret, Jyrkkä 167, Aton

La 19.11. klo 22-04

LTI LIT: Negatiiviset Nuoret, Jyrkkä 167, Aton

  • Torvi
  • Klo 22-04
  • Vapaa pääsy

Uuden sukupolven rap- ja urbaania musiikkia edustava LTI LIT -kollektiivi tuo ensimmäisen tapahtumansa Torveen lauantaina 19. marraskuuta. Livenä nähdään Negatiiviset Nuoret, Jyrkkä 167 ja Aton. Illan musiikkitarjonnasta vastaa lahtelaiset DJ:t FreshNstuff, Bines ja Chubby Youngsta. Liput 8 euroa.

www.facebook.com/events/1653907918232644

NEGATIIVISET NUORET

Negatiiviset nuoret sai alkunsa, kun kolme lahtelaisnuorta päättivät yhdistää voimansa. Kolmikko oli toiminut musiikin parissa jo pitkään, kukin tahoillaan. Eetu on tuottanut ja soittanut kitaraa punkrock –piireissä, Artturi ja Olli puuhailleet räpin parissa. Ystäviä yhdisti musiikki ja tapa purkaa ajatuksia paperille. Kaikki loksahti kohdilleen, kun Eetu soitti Ollille punk –demon, johon räppäri ehdotti riimejä. Artturi lähti porukkaan mukaan, ja sillä tiellä ollaan. Kolmikko kuvailee kokoonpanoaan terapiaprojektiksi, jossa kavereiden kanssa pohditaan maailman menoa ja heitetään läppää. Kolmikko ei mieti imagoaan, tai sitä miltä pitäisi näyttää tai kuulostaa. Biisit syntyvät arjesta ja yhteisistä läpistä, usein ihan huomaamatta.

JYRKKÄ 167

Orimattilan erämailta kotoisin, Nikke Ankaran ja Asteen keikoiltakin tuttu Jyrkkä 167 tulee vetämään ensimmäisen solo-livevedon. Toisin kuin artistien joiden yhteydestä hänet tunnetaan, on Jyrkän materiaali hieman ajankohtaisempaa, tummempaa ja agressiivisempaa.

ATON

Nouseva Lahtelainen räppäri Aton julkaisi vuosi sitten ensimmäisen kappaleensa ”Ne Ei Tiiä”, ja nyt herra tulee vetämään ensimmäisen keikkansa Torveen. Atonin materiaalista löytyy vaikutteita niin Flatbush Zombiesin ja Underachiversin, kuin Travis Scottin ja Denzel Curryn kaltaisten artistien musiikista.

www.facebook.com/ltilit