Mustan Kuun Lapset, Necropsy
Liput

Ennakot alk. 14 €
Ovelta 17 €

Lippu.fi

La 25.11. klo 21.00-04.00

Mustan Kuun Lapset, Necropsy

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 14 €, ovelta 17 €

Suomenkielisen äärimetallin pioneereihin lukeutuva Mustan Kuun Lapset päättää tänä vuonna kolme vuosikymmentä kestäneen uransa. Mustan Kuun Lasten Viimeisen keikan tapahtumapaikkana toimii tietysti Lahden Torvi. Illan avaa Necropsy.
Varmista lippusi ennakkoon Lippu.fi:stä 1. syyskuuta alkaen.

Ennakkoliput 14 € + tilausmaksu alk. 1,50 €, ovelta 17 € jos jäljellä

21:00 Ovet
22:00 Necropsy
23:00 Mustan Kuun Lapset

Mustan Kuun Lapset on julkaissut seitsemän albumia, kaksi kokoelmaa sekä useita EP:itä ja sinkkuja. Alkuaikojen black- ja death metal -vaikutteet ovat jalostuneet vuosien varrella useaan suuntaan, ja yhtyeen musiikissa onkin nykyisin kuultavissa vivahteita niin rockista, popista kuin folkistakin. Tärkeimpänä ovat kuitenkin aina olleet melankoliset melodiat, sekä ihon alle menevät sanoitukset.
Marraskuussa bändi soittaa vihoviimeiset keikkansa; perjantaina 24.11.Tampereella Yo-talolla sekä lauantaina 25.11. kotikaupungissaan Lahdessa, juhlapaikkana Ravintola Torvi. Nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Mustan Kuun Lapset livenä.

Keikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä bakkanaalien antipastona nautitaan yli kolmen vuosikymmenen marinadeissa mureutunutta kalmoa kaikin hörsykkein a’la Necropsy, perinteiseen ja pahansuopaan tapaan tarjoiltuna.

Tapahtuma Facebookissa