Nelma U, Safira
Liput

Ennakot alk. 12 €
Ovelta 14 €

Lippu.fi

La 3.6. klo 21.00-24.00

Nelma U, Safira

  • Torvi
  • Klo 21.00-24.00
  • alk. 12 €, ovelta 14 €

Nelma U & Safira yhteiskeikalla Torvessa kesäkuussa. Liput keikalle 12 euroa + tilausmaksu alk. 1,50 euroa, ovelta 14 euroa.

NELMA U
Oikealta nimeltään Alma Uimonen eli Nelma U on sekoitus internet-aikakauden outoutta ja perisuomalaista melankoliaa. Hän on musiikkidiggarien löytö ja yksi maan mielenkiintoisimmista nuorista artisteista. Nelma U on tuottanut, sanoittanut ja äänittänyt itse suuren osan kappaleistaan. Vuoden 2020 kesällä omakustanteena julkaistu ”Nelma U, Vol 1” on kokonaisuus, jolta löytyy vaikutteita PMMP:n vanhasta tuotannosta aina hyperpoppiin asti. Vuonna 2022 julkaistu ”Nelma U, Vol 2 – Takaisin Kouluun” jatkaa samalla linjalla valaisten todella uniikin artistin urakehitystä. DIY-mentaliteetti on vahvasti läsnä myös Nelma U:n livekeikoilla. Hän esiintyy yksin – yhden naisen bändinä.

SAFIRA
SAFIRA tekee Suomen raikkainta räppiä. Hän nostaa melodisella, soljuvalla ja leikkisällä tyylillään kuuntelijan kuin kuuntelijan mielialaa. SAFIRA on tyttöenergiaa parhaimmillaan. Julkaistuaan debyytti-EP:nsä ’Palasiks’ vuonna 2021 SAFIRA on kappale kerrallaan vakiinnuttanut paikkaansa yhtenä mielenkiintoisimmista uusista artisteista. SAFIRA on myös valovoimainen ja luonteva live-esiintyjä, jonka valloittava preesens ei jätä ketään kylmäksi.

LIPUT
Ennakkoon lippu.fi alk. 12€ + toimitusmaksu 1,50 €, ovelta 14€
K-18
Ovet klo 21.00
– Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi/event/nelma-u-safira-k-18-ravintola-torvi-17107349
– Lippupisteen asiakaspalvelu 0600 900 900 (2 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)
– Lahdessa palveleva Lippupiste löytyy Kauppakeskus Triosta, voit ostaa lähes kaikki Lippupisteen liput myös R-Kioskeilta
– Lippupisteessä asioidessasi voit hyödyntää myös seuraavia arvoseteleitä:
Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli
Sähköiset: Edenred: Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi
– R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla kulttuurieduilla: Edenred, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi.
– Lippupisteestä ostettaessa lipun hintaan lisätään toimitusmaksu.

Tapahtuma Facebookissa