Northern Genocide, Vansidian, Swansong
Liput

Ennakot alk. 14 €
Ovelta 17 €

Lippu.fi

Pe 15.3. klo 21.00-04.00

Northern Genocide, Vansidian, Swansong

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 14 €, ovelta 17 €

Uuden modernin metallin aalto saapuu Lahden sydämeen Torveen perjantaina 15.3. Mukana uuden The Point of No Return -albumin julkaisua juhlistava lahtelainen Northern Genocide, Savosta melodisen metallin sanomaa iltaan saattaa Swansong sekä Tampereen melodisen death metallit tarjoaa Vansidian.

Ovet klo 21:00
22:00 Vansidian
23:00 Swansong
00:00 Northern Genocide

Liput ennakkoon 14 €
Liput ovelta 17 €

NORTHERN GENOCIDE
Northern Genocide on lahtelainen moderni metalliorkesteri. Musiikissa yhdistyvät melodinen death metal, industrial henkiset syntetisaattorit ja synkän dystooppiset sanoitukset.
Norhern Genociden toinen täysipitkä albumi The Point of No Return julkaistaan maaliskuun 1. päivä Inverse Recordsin kautta.

SWANSONG
Saksalaiselle levy-yhtiölle kiinnitetty, Kuopiossa vuonna 2020 perustettu Swansong tarjoilee ehjän ja kypsän kokonaisuuden, jossa moninaiset vaikutteet aina melodisesta black- ja death metalista neoklassiseen heavyyn ja folk metaliin yhdistyvät tarinoihin metsästä, mereltä ja yön pimeydestä.
Voimakkaat melodiat ja 80-90 luvun riffittelyt oldschool elementteineen yhdistettynä naisvetoisiin korkeisiin ja mataliin extremevokaaleihin sekä tunnelmallisiin kitarasooloihin tuovat jotain täysin uutta suomalaiseen metallikenttään.
Swansongin ensimmäinen EP ”Winter Maiden” julkaistiin vuonna 2022 ja bändi sai sen myötä levytyssopimuksen saksalaiselta Noble Demonilta (mm. Night Crowned, Dawn Of Solace, Kaunis Kuolematon etc).

VANSIDIAN
Vansidian julkaisi alkuvuodesta 2023 debyyttialbuminsa Reflecting the Shadows ja on sen myötä keikkaillut mm. Tuskassa ja lämmitellyt Warmen:a heidän Suomen levynjulkkari keikoillaan. Musiikissaan Vansidian yhdistelee vanhan koulukunnan heavymetal perinteitä ja modernimpaa death metallia. Tämä paketti höystetään vielä retropelien melodioilla ja energisellä live esiintymisellä!
Vuonna 2024 Vansidian työstää tulevaa toista albumiaan ja tekee ensimmäiset ulkomaan keikkansa.

Tapahtuma Facebookissa