Nyos, Musta Huone, Fogteeth, DIMM
Liput

Ennakot alk. 13 €
Ovelta 15 €

Pe 12.1. klo 20.00-24.00

Nyos, Musta Huone, Fogteeth, DIMM

  • Torvi
  • Klo 20.00-24.00
  • alk. 13 €, ovelta 15 €

BayCityStoners järjestää uuden ”Hei me leijutaan” -klubin ilmavamman, psykedeelisemmän ja kokeellisemman musiikin merkeissä. 12. tammikuuta Torven lauteille pääesiintyjänä täräyttää ensimmäistä kertaa Lahdessa esiintyvä jyväskyläläinen NYOS. Lämmittelyt hoitaa helsinkiläinen Musta Huone ja lahtelaiset Fogteeth ja DIMM.

NYOS: Jyväskyläläinen avant garde/noise-rock/instrumentaali-duo julkaisi lokakuussa 2023 kuudennen studioalbuminsa ”Waterfall Cave Fantasy, Forever”. Satoja keikkoja ympäri maailmaa soittaneen yhtyeen musiikissa kuullaan kerroksellisia kitararamelodioita ja hypnoottisia rytmejä, Free jazzista post-rockiin ja kaaoksesta harmoniaan. Musiikillista maisemamaalausta parhaimmillaan!

MUSTA HUONE: Mustan Huoneen musiikillinen matka on alkanut 2010-luvun puolivälissä punk- ja black metal -vaikutteisesta primitiivisestä lo-fi rockista, ja on kehittynyt hybridimutaatioksi, joka ammentaa inspiraatiota kraut rockista, 90-luvun vaihtoehto- ja noise rockista sekä kokeellisesta elektronisesta musiikista. Alunperin Rovaniemeltä, nykyään Helsinkiläistynyt yhtye julkaisi Marraskuussa 2023 toisen pitkäsoittonsa ”Valosaasteen sekaan”.

FOGTEETH: Fogteeth on nelihenkinen instrumentaalibändi Lahdesta, jonka musiikki on sekoitus stoner metalia ja desert rockia…psykedelialla maustettuna. Omien sanojensa mukaan genre on Lowlife Blues! Debyyttialbumin ”Headspace” julkaisi 918 Records vuonna 2022.

DIMM: Alt/prog trio DIMM, Lahdesta, edustaa ylpeänä instrumentaalista musiikkia, joka sanattomuudessaan jättää vapauden tulkita kappaleita oman aistikokemuksen perusteella. Yhtyeen äänimaisema sointuu ilmavasta rouheaan, pienellä proge twistillä, olematta kuitenkaan itseisarvoisen monimutkaista.
DIMM:n ensimmäinen EP ”The Hunt” julkaistiin alkuvuodesta 2023.

Liput ennakkoon 13€ / Ovelta 15€
Ennakkoliput: Ilmoita kiinnostuksesi tapahtumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen baycitystoners@gmail.com tai ole yhteydessä somen pikaviestipalvelimien (Facebook tai Instagram) kautta niin saat maksuohjeet ja nimesi listaan.

Tapahtuma Facebookissa