ke 18.11. Olohuone Blues: Ismo Haavisto One Man Band

Ovet 19.00 / showtime 20.00 — Liput 5 €

Pimenevät loppusyksyn illat. Tuuli tuivertaa lähes lehdettömissä puissa ja sadepisarat piiskaavaat paljasta asfalttia. Vielä ei ole tietoa ensilumen valkaisemasta maisemasta.
Lähes loppuun palanut kynttilä lepattaa hämyisessä salissa, luoden valon kajon elämää nähneen soittajan hymylle.
Kohta on aika! Soittaja ilmoittaa katsellaan yleisöön ja yleisön puheensorina vaimenee niin, että melkein voi kuulla kynttilöiden vaimean tanssin askeleet.

Tervetuloa Tirran Olohuone Blues -iltaan jossa bluesin tarinaa teille rytmittää Ismo Haavisto! Liput 5 euroa.

Aikataulu:
19.00 Lipunmyynti alkaa
20.00 Ismo Haavisto

www.facebook.com/events/1312512465762912

ISMO HAAVISTO ONE MAN BAND

Ismo Haavisto kuuluu Suomi-bluesin taidokkaaseen ammattilaiskaartiin. Yli 30-vuoden blueskokemus takaa vankan ammattitaidon ja syvältä sielusta kumpuavan tulkinnan. Hän keikkailee ympäri Suomea ja ulkomaita. Ismo edusti Suomea International Blues Challenge -kisoissa Memphis Tennesseessä Yhdysvalloissa vuonna 2013 sekä European Blues Challenge -kisoissa Berliinissä vuonna 2012.

Ismo tunnetaan erinomaisena laulajana, harpistina, kitaristina ja biisintekijänä. Hän on julkaisut kymmenen levyä. Haavisto on mukana omalla kappaleellaan Aki Kaurismäen viimeisimmässä elokuvassa ”Toivon tuolla puolen”.

Ismo Haavisto One Man Band on triolta kuulostava yhden-miehen-orkesteri. Haavisto soittaa kitaraa, slidea, huuliharppua ja tietysti laulaa. Menoa rytmittää jalalla paukutettava Stompbox ja jalkatamburiini. Ohjelmisto koostuu omasta tuotannosta ja 30-50- lukujen blueskappaleista. Tämä kannattaa kuulla ja kokea!

Ismo Haaviston uusin levy “Hard Stompin’ Blues” julkaistiin cd:nä toukokuussa 2020 ja LP:n julkaisupäivä oli 31.7.2020.