la 27.11. Ookkonää hullu -burleskishow

Ovet 19.00 / showtime 20.00 — Liput 20/25 € (ennakot)

Sweet Burlesque Nights ja Kinky Carnival Burlesque esittää: Ookkonää hullu? – Burleskia mielen syövereistä! Ookkonää hullu-tapahtuma tuo lavalle upean kattauksen burleskia ja dragia, jossa käsitellään mielenterveydellisiä sairauksia, ongelmia sekä haasteita. Tapahtuman tavoitteena on muistuttaa jokaiselle miten yleisiä mielen sairaudet ovat ja ettei niissä ole mitään hävettävää.

www.facebook.com/events/655436642110643

Mukana tapahtumassa on useita mielenterveyden parissa toimivia yhteistyökumppaneita, joista jollekin lahjoitamme osan tapahtuman tuotosta. Tällä kertaa te, arvon yleisö, päätätte mille kohteelle tuotto suunnataan. Kohde äänestetään tapahtuman aikana.
Lahdessa yleisöä ihastuttavat:
Lala L´More
Rosetta Sweet
Blut Vendeman
Eva Euforia
Amygdala Hijack
Odetta Opium
Salome Sacrebleu
Tursula KlamouR

Juontamassa nähdään paikallinen aktivisti Omppu ja pickup-taiteilijana ihastuttaa Sally Lavine. Tapahtumassa yhteistyökumppanina toimii paikallinen burleskiyhdistys Lahti Burlesque ry. Illan aikana nähdään yhteensä YHDEKSÄN huikeaa numeroa ja kuullaan yhteistyökumppanien lyhyitä puheenvuoroja. Tapahtuman tuottajana toimii mahtava suomiburleskin tehokaksikko Lala L’More ja Rosetta Sweet. Huomaathan että sinulla on mahdollisuus tulla Rosetan ja Lalan burleskitunnille seuraavana päivänä! Pysy kuulolla!

Lippujen hinta:
Ennakkolippu 20e
Ovelta 25e
Kannatuslippu (ennakko) 25e
Liput myynnissä nettilippu.fi

Normaalihintaisista lipuista lahjoitetaan 3e/lippu ja kannatuslipuista 10e/lippu yleisön valitsemalle kohteelle (yhteistyökumppani). Kannatuslipun ostaneiden kesken arvotaan ihana tuotepaketti!
Ennakkoliput myynnissä 26.11.2021 saakka.

Ovet auki 19.00
Showtime 20.00

Show sisältää yhden 45min pituisen väliajan.

Yhteistyökumppaneina tapahtumassa toimivat Lahden Kriisikeskus, Miete ry sekä Syömishäiriöliitto Syli. Tule myös tapaamaan asiantuntijoita paikalle ja juttelemaan paikallisista mielenterveysresursseista! Tapahtumassa on käytössä koronapassi.