pe 30.10. Peter Pam, Uhu Shape, Sanes Lidger

Ovet 20.00 / showtime 21.00 — Liput 6 €

Peter Pamin ensimmäinen kokopitkä albumi ilmestyi 18.09.2020 ja julkistusiltaa vietetään Torvessa 30. lokakuuta. Mukana Uhu Shape ja Sanes Lidger.

www.facebook.com/events/1070914540035373

PETER PAM

Peter Pam on lahtelainen alt-rock yhtye. He ovat juuri julkaisseet debyytti pitkäsoittonsa ”Cosmic Prison Planet”. Yhtyeen livepreesens pääsääntöisesti koostuu kovaäänisestä syntikoiden, rumpujen ja fuzz-kitaroiden vyörytyksestä. Peter Pam on totta.

UHU SHAPE

Kun laittaa hivenen kraut-rokkia, pikkusen post-punkkia, annos 90-luvun amerikan vaihtoehto-rockmelua, sitten sekoitetaan vielä pikkiriikkisen britti-rämistelyä niin saadaan lokakuussa 2016 Lahdessa alkunsa saanut UHU SHAPE. Maanläheistä, rämisevää, rosoista, orgaanista ja dynaamiseta, jossa särövallimeluamisen ohella tilaa myös rauhallisille, hitaasti rakentuville osille. Bändissä on Ville-Veikko, joka soittaa bassoa ja laulaa. Rollo soittaa rumpuja. Toni on vähän kait Raahesta, mutta soittaa silti kitaraa ja tekee biisejä.

SANES LIDGER

Sanes Lidger on lahtelais-lähtöinen elektropop-yhtye. Sanes Lidgerin tuotanto sekoittaa, karrikoi ja fuusioi erilaisia elektronisen musiikin alalajeja vahvoihin funk-henkisiin rytmeihin ja riffeihin. Biisit saavat monesti alkunsa hetken mielijohteista sekä myös erilaisista “kummallisista” äänilähteistä, kuten esim. veneen perämoottorista, aggregaatista ja erilaisista luonnon äänistä. Yhtye harjoittaa myös räikeästi efektoitujen videoklippien tekoa samanaikaisesti äänityssessioiden aikana, joista muodostuvat yleensä musiikkivideot kappaleille.