pe 13.12. Pikkujoulubileet: Samppa MC, Saara Tallqvist

Ovet 21-02 — Liput 10/12 € (ennakot)

Tirran pikkujoulubuleissä huumoria, livemusiikkia ja yllätyksiä. Esiintyjinä improvisaatioräppäri MC Samppa sekä Saara Tallqvist yhtyeineen. Liput ennakkoon alk. 10 euroa, ovelta 12 euroa.

www.facebook.com/events/2485336438344393

21:00 Lipunmyynti alkaa
21:30 Samppa mc
22:30 Saara Tallqvist yhtyeineen

SAMPPA MC

Yo, just sä! Oon Sami Makkonen eli improvisaatioräppäri MC Samppa. Räbäämisen aloitin vuonna 2014 ja viimeisen vuoden aikana tää homma on lähtenyt ihan räjähdysmäisesti lentoon. Just viime vuonna tulin tokaksi Räpin SM-kisoissa. Samana vuonna skabasin myös X-Factor Suomi -ohjelmassa ja pääsin pitkälle. Oon ollut telkussa myös Suomen hauskin tavis -finaalissa. SM-hopean lisäksi oon voittanut useita freestyle- ja battleräpkisoja. Teen yritys-, messu- ja baarikeikkoja freestyleräpillä. Juonnan festareita sekä tapahtumia. Vuonna 2018 operoin 211 erilaisessa tapahtumassa!! Keikat on yleensä noin tunnin pituisia ja niissä käytetään yleisöä apuna. Teen siinä niin lavalla ihan uusia kappaleita yleisöstä ja heidän antamistaan aiheista. Mun keikoilla on siitä jännittävää, ettei koskaan tiedä, mitä läppää mä seuraavaks heitän. Ikinä ei voi ennustaa, millanen biisi milläkin keikalla syntyy!


SAARA TALLQVIST

Laulaja/laulunkirjoittaja Saara Tallqvist kirjoittaa ja tulkitsee erilaisia tarinoita elämästä vahvalla äänellään. Valloittava Saara esiintyy yhdessä lahtelaisen kokoonpanonsa kanssa ja ohjelmassa kuullaan niin Saaran omia kappaleita kuin meneviä covereita pilke silmäkulmassa! Ensimmäiset singlet Saara on julkaissut 12/2018 ja vuoden 2019 aikana julkaisu Viipymättä sateeseen on saavuttanut suuren yleisön suosion. Uusimmat, vielä julkaisemattomat biisit kuulet livenä Tirrassa!

Saara Tallqvist – laulu, koskettimet
Roope Vaari – kitara
Ville Nieminen – basso
Teemu Jauhiainen – rummut