Pouta New Years Special: Kalle Kinos, Solonen & Xmies

To 31.12. klo 21-04

Pouta New Years Special: Kalle Kinos, Solonen & Xmies

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Pouta soundin legendaariset Uudenvuodenaattonbileet Torvessa 31.12.2015. Lavalla joulukuun alussa uuden albumin julkaissut Kalle Kinos sekä Lyömättömät-ryhmästä tutut Solonen ja Xmies, jotka vetävät DJ setin kera freestylen. Liput 8 euroa.

Kalle Kinos (aka. Idän ihme) on pitkänlinjan tamperelaisräppäri, joka on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. VIime vuonna julkaistu Hyvä Ätmös EP sai seurakseen juuri ilmestyneen Syvä Ätmös levyn. Kriitikot ovat ottaneet uuden platan vastaan innolla. Syviä kulmia ja raskaita aiheita, mutta silti aina pilke silmäkulmassa. Puhuttelevaa ja kekseliästä. Päästä parhaasta!

Suomen lesoimpien Lyömättömien duo Solonen & Xmies saapuu edustamaan spessusetillään. Jäbät tietää Torven uudenvuoden syvimmän olemuksen. Näillä saatesanoilla:
”Lyömättömien Xmiehen ja Solosen himmee DJ-setti! Xmies liekittää isoa biittiä ja Solonen riivaa yleisöä freestylellä ja hassuilla tempuilla, täältä et lähde selvinpäin!”

Pouta Sound (Leimasin & Lempow) soittaa pelkkää bailumusaa alusta loppuun! Räppii, dancehallia, afrobeattia, reggaeta ja socaa!

www.facebook.com/events/1687618461452306