Pressure Points, Weren
Liput

Ovelta 7 €

Pe 28.4. klo 21.00-04.00

Pressure Points, Weren

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 7 €

Pressure Pointsin ”The Island” -levyjulkkarikiertue laskeutuu Torveen perjantaina 28. huhtikuuta. Mukana iltamissa Weren. Liput ovelta 7 euroa kello 21 alkaen.

PRESSURE POINTS
Melodista ja progressiivisvivahteista metallia soittava Pressure Points on tehnyt paluun melodisen musiikin kentälle ja solminut levytyssopimuksen espanjalaisen Art Gates Recordsin kanssa. Bändi julkaisi kolmannen ”The Island”
-albuminsa 17.3.2023, ja esimakua tulevasta levystä antavat jo julkaistut singlet ”The Night Inside”, ”Collateral” sekä tuorein ”So Ordinary”. Yhtyeen kaksi aikaisemmin julkaistua albumia saivat erinomaisen vastaanoton, joista ensimmäinen ”Remorses to Remember” keräsi palkintoja myös Finnish Metal Awardseissa.
Bändi on palannut voimakkaasti myös keikoille. Viimeisin kiertue oli lokakuussa Baltiassa ja Suomessa, jossa Pressure Points lämppäsi Fleshgod Apocalypsea ja Omnium Gatherumia. Bändi on uransa aikana soittanut myös monien muiden kansainvälisesti nimekkäiden yhtyeiden, kuten Katatonian, Insomniumin sekä Nilen kanssa. Kokeneina keikkailijoina bändi tunnetaankin intensiivisistä livevedoistaan.

WEREN
Suomenkielistä kotiovia sisäänpotkivaa mättöä ja atmosfääristä progea yhdistelevä Weren toimittaa illalle räjähtävän avauksen. Yhtyeen viimeisin julkaisu ”Illuusio” on saanut arvosteluista varsin maireasti mm. Tuomionpäivän levyarvostelujen toimesta 9/10. Werenin kohdalla tämä ilta merkitsee uusien biisien livekunnon testaamista ja syventymistä tulevan EP:n äänityksiin, jotka starttaavat piakkoin keikan jälkeen.

Tapahtuma Facebookissa