Puhelinseksi, Kiss Disease
Liput

Ovelta 10 €

Pe 17.6. klo 21.00

Puhelinseksi, Kiss Disease

  • Torvi
  • Klo 21.00
  • ovelta 10 €

Puhelinseksi ja Kiss Disease juhlistavat uunituoreita levyjään Lahden Torvessa perjantaina 17.6.2022. Liput 10 euroa vain ovelta kello 21 alkaen.

Puhelinseksi julkaisee toisen täyspitkän albuminsa 10.6. 2022. Svart Recordsin julkaisemat kaksi loppuunmyytyä mini-LP:tä, sekä kulttisuosion saavuttanut debyyttialbumi Sydänkohtaus tanssilattialla (2020) saa jatkoa, kun kesällä 2021 Jäälin Studio Vanhatiellä nauhoitettu Vieraita toisillemme näkee päivänvalon.

Rovaniemellä vuonna 2015 perustettu yhtye on kiertänyt vuosia ympäri Suomea ja saanut osakseen paljon suitsutusta ja huomiota, viimeisimpänä tapauksena yhtyeen valinta YleX:n Läpimurto 2022-listaukseen. Yhtyeen tarinoissa ollaan myrskyn silmässä, katsellen kaaosta ympärillä. Silti kyynelten läpi käy pieni hymynkare huulilla, kun hyväksyy asioiden ja tunteiden haihtuvan luonteen. Pakahduttavat kertosäkeet ja kaipuuta soivat kitaramelodiat ovat paikallaan sekä yhtyeelle ominaiset koskettavat tekstit täyttävät yleisön sydämet.

Myös riehakasta katurokkia soittava Kiss Disease julkaisee debyyttialbuminsa! Yhtyeen 2020 julkaistu nimikko-EP teki vaikutuksen alakulttuuripiireihin raa’alla ja rajulla garage punkillaan. Nyt bändi on ottanut askeleen eteenpäin vieläkin tarttuvampaan ja monipuolisempaan suuntaan. Kiss Disease näyttää toiset kasvonsa power popista ja protopunkista vaikutteita imeneellä levyllään You Met Me at a Strange Time. Ketään ei säästetä, eikä mitään jää jäljelle kun tämä vaarallinen porukka paukuttaa, tulittaa ja sylkee liekkejä. Heikoimmat lentävät hiuksista helvettiin..

Tapahtuma Facebookissa