Punk-lauantai II: Juice Normaali, The Pistones, Häiriköt

La 13.2. klo 21-03

Punk-lauantai II: Juice Normaali, The Pistones, Häiriköt

  • Tirra
  • Klo 21-03
  • Vapaa pääsy

Tirran Punk-lauantai sarja jatkuu 13. helmikuuta. Tällä kertaa lauteilla nähdään taas kolme kovaa ja ajankohtaista punkbändiä niinkuin näiden iltamien ideaan kuuluu: Juice Normaali, Häiriköt ja The Pistones. Levymusasta vastaa DJ Toilet Boy.

JUICE NORMAALI on suomipunkin Paavin eli Teemu Bergmanin viimeisin bändi, jossa maestron lisäksi rokkitalikoita heiluttaa suhteellisen nimekäs ryhmä erilaisia keppirankoja eli Rock Siltanen (Räjäyttäjät, Talmud beach), Joni Ekman (Lähtevät Kaukojunat, Achtungs) ja Tasaraha-Antti (Lapinpolthajat, The Heartburns). Paras bändi, parhaat peruukit ja parhaat kertsit, jota tartuu päähän niinku purkka perseeseen.

Juice Normaalin lisäksi mestoilla on HÄIRIKÖT eli jo vuodesta 1988 Sortavalan ja Pihtiputaan väliä reissannut ramojuna, joka menee suoraan ja nopeesti eikä västä ketään. Bändi julkaisi loppuvuodesta uuden ”Helsinki” nimisen levyllisen taattua turpaanvetoa ja meno edelleen yhtä pommin varmaa Häiriköintiä niinkuin ennenkin. Kantsii ehdottomasti tulla tsekkaamaan bändin tän hetken livekunto.

THE PISTONES joutui perumaan viime kesäksi sovitun Torven keikan sairastapauksen vuoksi, mutta tulee nyt vetämään korvaavan keikan. Näiltäkin jätkiltä on tulossa uus seiska kevään mittaan pihalle ja tän hetken livekunto on yhtä hyvä kuin aina eli Suomen paras!