Liput

Ovelta 10 €

La 11.3. klo 21.00-04.00

Rising Sound 16 v: Puppa J, Cstar Julius Keisari & Suave

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Kahden kerroksen yhteisbileet Lovarilla lauantaina 11. maaliskuuta. Torvessa Rising Sound juhlii 16-vuotissynttäreitään Puppa J:n, Cstarin ja Julius Keisari & Suaven kanssa. 10 euron yhteislipulla myös Kingston Kerho vol. 3 Tirran puolella, jossa esiintymässä Treasure Islanders ja HowSka.

Keväiseen iltaan siis luvassa aurinkoista Jamaikan perintöä 1960-luvulta alkaen: ska, rocksteady, reggae, dancehall, rap ja dubstep. Sisäänkäynti Torvesta klo 21.00 alkaen.

TORVI (Rising Sound 16 v)

Esiintymässä: Puppa J. / Cstar / Julius Keisari & Suave + Rising Sound DJ’s.
Torvessa kuullaan 2000-luvun parhaimpia reggae ja dancehall biisejä maustettuna hip hopilla ja bassomusiikilla.

PUPPA J
Suomireggaen punkkari ja laulava puuseppä Puppa J on julkaissut 3 sooloalbumia sekä muutaman bändilevyn eri yhtyeiden kanssa ja lisäksi vieraillut kymmenien suomiräppäreiden levyillä. Puppamies kiertää suomea edelleen melko aktiivisesti trubaduurina kitaroineen sekä bändiensä kanssa (Jätkäjätkät, Laulurastas, Liljan Loisto, Rytmi-Rengit). Reggaeta ja räppiä ryöstöviljelevä maailmankansalainen on nyttemmin löytänyt musiikkiinsa myös kuulaampia sävyjä, jonka ansiosta Puppa Jannen laulua on radiossakin kuultu. Mutta oliko koko iskelmäreggaejuttu vain hetkellinen väärinkäsitys? Se selviää parhaiten tämän karismaattisen esiintyjän keikalla!

CSTAR
Simon Andersson on suomalainen rap-muusikko ja laulaja. Simon on urallaan voittanut rapin Suomen-mestaruuden vuonna 2007 englanninkielisessä sarjassa. Myöhemmin Simon on sanoittanut ja laulanut reggaetä, dubsteppiä ja soulia.

JULIUS KEISARI & SUAVE
Julius Keisari on kouvolalainen pitkän linjan rap-artisti, joka vaikuttaa sooloilunsa ohella Dudet sekä Ratapihan Vastarinta yhtyeissä. Soundilliset esikuvat löytyvät ysäriräpin kulta-ajoilta sekä 70-luvun lötisevän funkin sekä jazzin maailmasta. Keikoilla on usein mukana livesoittajia, sillä vaikka nimi antaisi toisin ymmärtää on kyse musiikista.

TIRRA (Kingston Kerho vol. 3)

Esiintymässä: Treasure Islanders & HowSka + DJ Roskakylä.
Tirrassa soi Jamaikan 1960-70-luvut: ska, rocksteady, reggae. Livenä: 11-päinen HowSka ja 5-päinen Treasure Islanders.

TREASURE ISLANDERS
Kaikki alkoi vuosikymmeniä sitten keltamustasta BASF-kasetista, joka sisälsi
Trojan Records -yhtiön katalogin suurimmat ska-hitit. Kasetti sytytti Jani JJ Penttisessä (laulu) ja Jussi Rantapurossa (basso) haaveen perustaa skata ja rocksteadya soittava orkesteri. Syntyi bändi Treasure Islanders, joka purjehtii Skamaican jännittävillä vesillä tulkiten 1960-70-lukujen skata ja rocksteadya.
Treasure Islanders julkaisi marraskuussa 2021 levyllisen yhtyeen sovittamia Skamaican aarteita: ”Covering Some Treasures vol. 1”.

Kokoonpano:
Jani JJ Penttinen – laulu
(Bochill Special, Helge Tallqvist & Deep Blue Divers)
Long John Rantapureaux – basso
(Tortilla Flat, Tina Bednoff & the Cocktailers)
Ville Ilmari Niska – rummut
(Hanna Hush, Mexico Express)
Shakin Simon Salmela – kitara
(Tri Tolvanen, Titty Bar Tim Blues Band, Mr Catfish)
Little Dog Kylliäinen – kitara
(Loose Prick, Alaston Lounas, One Blood/Garuda)

HOWSKA
Kuluneen 2022 kesän riehakkailla keikoilla huomiota herättänyt lahtelainen 11-henkinen kollektiivi, jonka soittajat ovat yksi toisensa jälkeen seonneet rocksteady ja ska-musiikkiin. Yhtyeen perustukset ovat instrumentaalimusiikissa, mutta mausteena kuullaan 60-70 luvun jamaikalaisten lauluyhtyeiden klassikkoja sekä omia tarttuvia instrumentaalituotoksia.

Kokoonpano:
Rytmisektio: Pirkko Tiitinen (perc), Jukka Teerisaari (perc) ja Taito Palvanen (drums), Mikke Vari (bass), Mika Koskinen (guitar), Tuomas Asikainen (guitar), Vesa Järvinen (keyboards).
Torvisektio: Aleksis Kyrö (altosaxophone), Epe Kaufman (trumpet) Eeva Saarela (trombone).
Laulussa: Antti Vesikko.

Tapahtuma Facebookissa