Rock Siltanen Group -levynjulkkarit / Kalevi Suopursu Karaokeshow
Liput

Ovelta 8 €

Pe 16.9. klo 21.00

Rock Siltanen Group -levynjulkkarit / Kalevi Suopursu Karaokeshow

  • Torvi
  • Klo 21.00
  • ovelta 8 €

ROCK SILTANEN GROUP: ROCK’N’ROLLIN VOIMA -longari ilmestyi 19.8!

Rock Siltanen Group julkaisi debyyttilevynsä Rock’n’rollin voima! Mm. Räjäyttäjistä, Talmud Beachistä ja Amurista tuttu Siltanen on tehnyt Joni Ekmanin (kitara) ja Sebastian Krühnin (rummut) kanssa suoraviivaisen rocklevyn, eikä siitä puutu jytinää tai mehukkaita kitarasooloja. Levyltä on julkaistu jo aiemmin kaksi singleä (Pizzaa ja kaljaa ja Santanan kolmonen), jotka viitoittavat albumin tanakkaa linjaa hyvin.

Kymmenen biisin joukkoon mahtuu nimikkobiisin lisäksi pasifistinen rockanthem Etulinjassa tavataan, keikkailun arkipäivästä kertova Yöaika on työaika sekä levyn päättävä powerballad Sekoilu seestyy. Suomalaisen urheilun dramaattiseen historiaan palaa Lahti 01.

Kalevi Suopursu Karaoke Show
”Yksin yksiössä”, ”Mies Saabissa itkee” ja ”Pasianssimies” – Kalevi Suopursu Karaokeshow vie katsojat suomalaisten kuppiloiden sielunmaisemaan.
Postmoderniteetissä vellovien pikseliverkkojen aikakaudella vain baarin nurkassa kyyhöttävä karaoke yhdistää hajaantuneen kansan: ja me itkemme, kun seinää vasten painetulle televisioruudulle ilmestyvät kauan odotetut sanat, joita risainen siuelumme kaipasi tietämättään.

klo 21:00 DJ Sentraali Santrat
klo 22:00 Kalevi Suopursu Karaokeshow
klo 23:00 Rock Siltanen Group

ja Sentraali Santrat jatkavat soittoa asti Rock Siltanen Groupin jälkeen.

Tapahtuma Facebookissa