Ruger Hauer

Pe 13.5. klo 21-04

Ruger Hauer

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Kevään odotetuimmat räppibileet perjantaina 13. toukokuuta, kun Pyhimyksen, Paperi T:n ja Tommishockin muodostama helsinkiläinen rap-yhtye Ruger Hauer esiintyy tuplakeikalla Ravintola Torvessa.

Ennakkoliput alkuillan keikalle: www.tiketti.fi/Ruger-Hauer-Ravintola-Torvi-Lahti-lippuja/39440

Maaliskuussa ilmestyneen neljännen ”Mature”-albuminsa myötä albumilistan piikkipaikan sekä radioaallot vallannut Ruger Hauer on räppikevään puhutuimpia nimiä. Regina-yhtyeestä tuttujen Iisa ja Mikko Pykärin kanssa työstetty ennakkoluuloton ”Mature” on saanut innostuneen vastaanoton niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa, ja jatkaa bändin yhteiskunnallisesti kantaaottavaa sekä lyyrisesti runollisia ja täynnä vertauskuvia olevaa linjaa Emma- ja Teosto-palkitun Paperi T:n, Teflon Brothersin ohella soolotuotannollaan viime ajat bilekansaa dominoineen Pyhimyksen sekä yhdessä Kalifornia Keken kanssa Rotaatio-levyllään hip hopin soundimaailmaa uudistavan Tommishockin johdolla.

Valtaisan kysynnän vuoksi bändi tekee alkuperäisen keikan lisäksi lisäkeikan alkuillasta. Sisäänpääsy ensimmäiselle keikalle alkaa kello 20.00, sisään pääsee ainoastaan lisäkeikan ennakkolipulla (lipun erottaa mm. ”lisäkeikka”-tekstistä). Jos ennakkolippuja jää myymättä, lippuja saa myös ovelta kello 20.00 alkaen.
Sisäänpääsy toiselle keikalle alkaa kello 23.00. Sisään ainoastaan alkuperäisellä ennakkolipulla. Jälkimmäiselle keikalle saa lippuja ovelta kello 23 alkaen!

www.facebook.com/events/1678686579057316

AIKATAULUT:
20.00 Ovet auki
21.00 Lisäkeikka, sisään vain lisäkeikan ennakkolipulla (ja jos ovelta jää myytäväksi)
22.30 Lisäkeikka viimeistään ohi, yleisö ulos kello 23 mennessä
23.00 Sisäänpääsy ja ovilipunmyynti toiselle keikalle alkaa, sisään vain alkuperäisellä ennakkolipulla.
24.00 Toinen keikka
01.30 Tisko