Liput

Ennakot alk. 15 €
Ovelta 16 €

La 13.1. klo 19.00-04.00

Runorock 2024

  • Torvi
  • Klo 19.00-04.00
  • alk. 15 €, ovelta 16 €

Runorockin paluu Torvessa lauantaina 13. tammikuuta!

Runorock oli lahtelainen tapahtuma, joka järjestettiin viimeisen kerran vuonna 2013. Runorockissa yhdistyi suomenkielinen (rock)musiikki ja runous. Vuosien saatossa Runorockissa esiintyi Suomen eturivin artisteja aina Dave Lindholmista Radiopuhelimiin ja tapahtuman suojelijana toimi mm. Arto Melleri. Uudistunut Runorock järjestetään lauantaina 13.1.2024 Lahden Torvessa alkaen klo 19.00.

Liput: 16€ ovelta tai ennakkoon 15€ (mobilepay: 050 543 6879/Jere Rantasalo, ilmoita tiedoissa osallistujien nimet, jotka lisätään lipunmyynnin vieraslistaan).

BÄNDIT

”77”
Seiskaseiska on suomalaisen punkin superkokoonpano, jonka primus motor on Ne Luumäet -orkesterissa kitaraa soittanut Heko Luumäki (nykyään tunnetaan nimellä Heko Keskellä). Luumäet-taustaa löytyy myös rumpali Kaidelta ja kaikkiaan bändin jäsenten historia on vakuuttavaa luettavaa: Rehtorit, Pelle Miljoona, Pojat, Refreshments ja Atomirotta. ”77” soittaa energistä, tarttuvaa ja kantaa ottavaa punk rockia.

Heikki Hakkarainen
Heikki Hakkarainen on kolme levyä julkaissut progesta, folkista, iskelmästä ja rokista ammentava varsinaisuomalainen bändi, joka henkii lämmintä 70-lukulaista tunnelmaa. Haikaran, Tabula Rasan ja Pekka Strengin lisäksi Heikki Hakkaraisen musiikista löytyy yhtäläisyyksiä mm. Sammalen ja Vesilinjan kaltaisiin uudempiin yhtyeisiin. Torven ja Runorockin lavalla Heikki Hakkarainen tulee olemaan kuin kotonaan.

SOOLOT/DUOT

Parkanon Tulikukko
Parkanon Tulikukon taustalta löytyy Nyrkkitappelu-bändin vokalisti Hepe, jonka kappaleiden tarinat pyörivät arkisissa asioissa. Nyrkkitappelu tunnetaan hurjasta lavaenergiastaan ja nyt näemme sekä kuulemme miten Hepe kanavoi musiikkiaan ilman taustabändiä, omana paljaana itsenään.

Henna Emilia Hietamäki
Henna Emilia Hietamäki esittää kitaroineen herkkää, pelkistettyä, intiimiä ja kaunista pop-/folkmusiikkia, josta löytyy myös ripaus kantria. Henna Emilia Hietamäki vaikuttaa myös monessa muussa tutussa bändissä – nimistä voi mainita mm. synapoppiryhmä Ty Roxyn livekokoonpanon, psykedeelisen Dusk Mountainin ja kokeellisen Cats of Transnistrian.

Zuge Guerilla Band
Lahtelaisuutta iltaan tuo Zuge Guerilla-duo, joka esittää sielukasta musiikkia syvällisellä otteella.

Kivitikka
Runot Visa ”SikagoWitch” Tikka, kitara & koneet Jimmy Kivi. Tätä ei kannata missata!

SANAT

Roy Fritz
Kouvolalaisesta Maanalaisesta Flanellista tutun Royn sanaa.

Noora Nylander
Oscar Wilde-kokemus, mukana yllätys!

Björn ”Nalle” Österman
Kaksi runoteosta julkaissut Nalle on monesta tuttu, nyt Torven lavalla!

LISÄYKSET MAHDOLLISIA!

Tapahtuma Facebookissa