Samae Koskinen
Liput

Ennakot alk. 16 €
Ovelta 19 €

Lippu.fi

La 18.5. klo 21:00-00:00

Samae Koskinen

  • Torvi
  • Klo 21:00-00:00
  • alk. 16 €, ovelta 19 €

Lauantaina 18.5. Loviisankadulla ajankohtainen ja kantaaottava Samae Koskinen! Samae Koskinen on opittu tuntemaan lauluntekijänä, joka löytää auringonpaisteen risukasasta ja tekee pienestä suurta. Huhtikuussa julkaistulla yhdeksännellä levyllään ”Mä näin unta että kaikki meni hyvin” Samae kuitenkin keskittyy risukasaan.

Ennakoliput hintaan 16€ + toimitusmaksu. Ovelta liput 19€.

Ovet 21.00, showtime 22.00. Keikan perään Torven Lauantaidisko.

“Syksyllä 2023 mulla tuli mitta täyteen. Hallituksen äärioikeistokytkökset, urheilijoiden sikailuiden ympärillä vellova naisviha, luokaton etiketti nettikeskusteluissa ja ylipäätään saatanallisen kylmäävä ilmapiiri sai miettimään sitä, mitä itse teen ja miksi.
Olin pysynyt visusti sivussa ottamasta taiteellani kantaa juuri mihinkään ja kirjoittanut kaiken arvoihini liittyvän rivien väliin. Yksi syy oli pelko, toinen halu miellyttää. Sitten aloin miettimään esikuviani: Bad Religion, Rage Against the Machine ja Bob Dylan olivat pistäneet minut aidosti pohtimaan omia valintojani ja arvojani. Miten kohtaan maailman, mitä valta on ja mitä se ihmiselle tekee. Päätin että teen lauluja, joissa otan kantaa. Kommentoin kylmyyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja vihaa.
”Albumin kappaleet ”Nyt on normaalia olla natsi” ja ”Haistakaa persettä” ovat nousseet niin median kuin ihmisten huulille.

Tapahtuma Facebookissa