SANA-klubi

Ti 21.4. klo 20-02

SANA-klubi

  • Tirra
  • Klo 20-02
  • Vapaa pääsy

Huhtikuun SANA-klubilla tiistaina 21.4. meitä ilahduttaa vierailullaan helsinkiläinen Harri Hertell yhdessä Jaakko Sunin bändin kanssa. Illan teemana on spoken word, eli taustanauhat mukaan ja runot kouraan. Ilmoittautumiset klo 19, klubi alkaa klo 20. Pääsymaksu 2€, esiintyjille ilmainen.

www.facebook.com/events/579235752219503

Harri Hertell (s.1985) on helsinkiläinen runoilija, spoken word –artisti, dj ja kulttuurituottaja (AMK). Spoken word –artistina Hertell tunnetaan dub poetry -yhtye Dubroksen sekä Hertell & Hertell -duon keulahahmona. Molemmat yhtyeet julkaisivat vuoden 2013 aikana runomusiikkiäänitteet, jotka ovat saaneet kiitettävästi radiosoittoa.

Kulttuurituottajana Hertell tiedetään parhaiten perustamastaan Helsinki Poetry Connection -kollektiivista, joka kuuden viime vuoden aikana on herättänyt Suomessa lavarunouskulttuurin henkiin. Syksyllä 2011 Helsinki Poetry Connection julkaisi Hertellin esikoiskokoelman Kunnes oppii kävelemään, joka sittemmin myytiin loppuun. Keväällä 2014 Helsinki Poetry Connection julkaisi Hertellin toisen kokoelman Kutsumme sitä kodiksi, joka on saanut mainiot arvostelut mm. Parnassossa ja Kiiltomadossa. Parhaillaan Hertell työstää kolmatta spoken word -levyään ja 1.4.2015 ntamo julkaisi Hertellin kolmannen runokirjan Älä häiritse iltaa. Hertell myös esiintyy aktiivisesti Suomessa sekä muualla maailmassa. Hertellin runoja on käännetty englanniksi, saksaksi, espanjaksi, tsekiksi ja ranskaksi.

Esiintymisten lisäksi Hertell vetää lavarunoustyöpajoja, joiden myötä hän on käynyt levittämässä runouden ilosanomaa mm. vankiloissa, kouluilla, nuorisotaloilla ja kirjastoilla.

mieliemmepelloilla.blogspot.fi
www.facebook.com/HarriHertell2013