Satama Saturday Techno Live

La 10.5. klo 21-04

Satama Saturday Techno Live

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Torvessa on nyt mahdollisuus maistella kotimaista luomuelektro-tuotantoa. Illan musiikista vastaavat seuraavat artistit ja djt:

Morphology (live)

Morphology on vuodesta 2009 yhteistyötä tehnyt kotimainen electroduo, jonka muodostavat Matti Turunen ja Michael Diekmann. Duo on saavuttanut suurta suosiota ulkomaillakin synkällä, melodisella ja taidokkaasti tuotetulla electro-funkillaan. Turusen ja Diekmannin musiikkiin ovat olleet vaikutteina muun muassa Detroit tekno, electro ja electronica, vintagerumpukoneet ja -syntikat.
Kahden albumin sekä lukuisten ep:iden ja sinkkujen julkaisun lisäksi Morphology on vieraillut täyttämässä tanssilattioita kotimaan ohella Englannissa, Skotlannissa, Tanskassa ja Puolassa. Taidokkaista, sielukkaan emotionaalisista melodioistaan tunnettu duo yhdistää omalaatuisella tyylillään perinteiseen electroon teknon elementtejä kuten acidia ja muhkeita rumpuja.

DRKCTY (THEM)

DRKCTY on Helsinkiläinen tuottaja / DJ, joka on häärännyt musiikin parissa jo 10 vuoden ajan. Alun perin Drum & Bass piireissä pyörinyt tuottaja menetti sydämensä teknomusiikille käytyään Berliinissä joitain vuosia sitten. Siitä lähtien vinyylikokoelma on kasvanut nopealla tahdilla, ja tehdasvaikutteinen tekno on muodostunut miehen tavaramerkiksi seteissä. DRKCTY on myös osa Helsinkiläistä Garage-kollektiivia, joka tunnetaan timanttisten junkka- ja teknotapahtumien järjestämisestä.

+ Satama ja laiva djt

Sisään 5 euroa, äidin kanssa ilmaiseksi!

www.facebook.com/events/1414442232146685

www.facebook.com/pages/Morphology/293925398564
www.facebook.com/pages/Satama/543382692373837