Sekavan Musan Klubi: Korpolompolo, Meteor Vortex, J. Kill & Mr. Mule

To 23.3. klo 20-02

Sekavan Musan Klubi: Korpolompolo, Meteor Vortex, J. Kill & Mr. Mule

  • Torvi
  • Klo 20-02
  • Vapaa pääsy

On taas aika kerääntyä torstaina Torveen psykedeelisen musiikin äärelle. Tällä kertaa ei tarvitse luottaa pelkästään paikalliseen tajunnanräjäyttelyyn, vaan vieraita raahataan taloon ihan naapuripitäjän betonihelveteistä ja Etelä-Liipolasta asti.

Korpolompolo
Pääesiintyjänä illalle on helsinkiläinen Korpolompolo, jonka kolme EP-julkaisua (A.D 3014, Profeetta ja Loppusoitto) muodostavat mielenkiintoisen triptyykin jonka musiikillinen anti on varmasti omiaan kuljettamaan psykedeelisiin sfääreihin myös livenä!

Meteor Vortex
Kouvolasta saapuva Meteor Vortex parkkeeraa avaruusaluksensa Loviisankadulle ja tulee pudottelemaan sen verran letkeästi groovaavaa stoneria, että jalan saa naulata lattiaan, mikäli meinaa pitää sen paikallaan. Kassutkin on käsittääkseni saatu tehtyä juuri, joten käteistä kannattaa varata mukaan!

J. Kill & Mr. Mule
Illan aloittaa huhtikuussa uuden levynsä julkaiseva J. Kill & Mr. Mule jonkunlaisella livekokoonpanolla, jonka muoto on vielä hieman auki. Kitara-avantgardea, kanteledronea tai jonkinlaista ambientinomaista huminaa on kuitenkin luultavasti odotettavissa.

Liput vain vaivaisen 5 euroa!

www.facebook.com/events/1857546684492004