Slack Bird, Jukka Nissinen, Mummin Kullat
Liput

Ovelta 10 €

La 15.4. klo 21.00-04.00

Slack Bird, Jukka Nissinen, Mummin Kullat

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Akustisen ”erikoismeingin” riemujuhlaa Torvessa kun Slack Bird, Jukka Nissinen ja Mummin Kullat saapuvat Lahteen. Liput 10 euroa, vain ovelta kello 21.

SLACK BIRD (kvintetti)

Slack Bird vie kuulijansa juuritasolle yhdistäen syvän etelän ja kylmän pohjoisen parhaat puolet. Massiivisilla kansainvälisillä kiertueilla timanttiseksi live-kokoonpanoksi hioutunut Slack Bird on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, ”Hämärään”, ilmestyi maaliskuussa 2021 vieden Slack Birdin soundia entistäkin isompaan ja synkempään suuntaan. Keväällä 2023 Slack Bird soittaa kotimaassa muutaman keikan kvintetti-kokoonpanolla ennen suuntaamistaan Euroopan kiertueelle.


JUKKA NISSINEN

Folkia, rockia ja savolaista kuplettiperinnettä musiikissaan yhdistelevä Jukka Nissinen valloittaa kuulijansa arjen perusajatusten ja elon oivallusten äärellä liikkuvalla omaäänisellä laululyriikalla.
Nissinen on julkaissut kaksi loistavaa sooloalbumia sekä hienon yhteisalbumin Bizzarro yhtyeen kanssa. Hänen kolmas sooloalbumi ilmestyi syyskuussa 2021.

MUMMIN KULLAT

Mummin Kultien musiikki on elämänmakuista folk/poppia, jossa surkuhupaisat sanoitukset taipuvat niin räävittömiin ralleihin, kuin riipaisevan koskettaviin laulelmiinkin. Moniääniset melodiakulut luovat omintakeisen tunnelman, jossa koetaan tunteiden koko kirjo.

Tapahtuma Facebookissa