To 24.9. klo 20-02

Snackbreak x Piruliina ensi-iltakiertue

  • Tirra
  • Klo 20-02
  • Vapaa pääsy

Kahden lumilautaleffan ensi-iltakiertue Tirrassa torstaina 24. syyskuuta. Elokuvien jälkeen lavalle nousee vielä Eetu & Avokämmenellä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Snackbreak on suomalais-kanadalais-ruotsalais-australialaisvoimin tuotettu lumilautailuelokuva, mitä on kuvattu viime talven aikana ympäri maailmaa. Honyos on sarjassaan toinen elokuva tällä kokoonpanolla ja ennestään vanhaan jengiin on liittynyt muutama uusi mielenkiintoinen kasvo. Snackbreakin kokoonpanoon kuuluu tuottaja-laskija Tommi Ollikainen, Lucio Doglioni-Majer, Andy James, Joonas Eloranta, Jye Kearney, Johan Rosen, Oliver Kimmich, Deevan Peeters, Andy Stewart, Jesse Denham-Greer ja Samu Mikkonen.

Piruliina puolestaan on suomalainen lumilautailujengi, joka jatkaa naislumilautailijoiden, hyvien laskufiiliksien ja eettisten elämäntapojen tiellä jo kolmatta vuotta peräkkäin. Puumaja on pääosin kuvattu Suomessa, mutta myös osittain Japanissa ja Norjassa. Piruliina on tällä hetkellä kenties Suomen tunnetuin naislumilautailijoiden kuvausporukka ja samalla suunnannäyttäjä nuoremmille naislumilautailijoille. Piruliina on yhtä kuin Siv Knudsen, Jenni Koli, Pauliina Toivanen, Aino Huotari, Wilhelmiina Wibom ja Tytti Alapieti.

www.facebook.com/snackbreaksnow