Sonic Punter, Decent Son, Silver Falcons
Liput

Ovelta 10 €

Pe 16.12. klo 21.00

Sonic Punter, Decent Son, Silver Falcons

  • Torvi
  • Klo 21.00
  • ovelta 10 €

Ääniteknisesti härskein joulunavaus koskaan Loviisankadulla, kun lauteilla nähdään Sonic Punter, Decent Son ja Silver Falcons. Kuohuvaa juomaa riittää ja valtavaa vinyylikuormaansa soittaa Dj. Roskakylä. Liput 10 euroa, ovet kello 21.00 alkaen.

Sonic Punter
Sonic Punter syntyi 2020 vastaamaan tarpeeseemme kuvata hypersoonista maailmanloppua.
Me emme näe vieläkään toivoa.
Olemme nopeasti synnytetty post-punk/post-hardcorebändi, jonka jäsenet ovat syntyneet vuosien 1965-2001 välissä Lahdessa. Musiikillisesti olemme jatkuvassa vapaassa laajemistilassa.
Esikoisemme; Double Vision toi esiin post-punkin pimeyttä ja agressiivista energiaa.
2022 olemme julkaisseet: Oxygen Eater – live äänitteen Lepakkomies Ravintolasta Helsingistä. Parhaillaan syksyllä 2022 yhtye valmistelee myös uutta materiaalia Kujalandia Studiossa.

Decent Son
Decent Sonin juuret ulottuvat vuosituhannen alkuhämäriin Lahden Taideinstituuttiin, missä Tuomo Laakso (The Toxics) ja Ville-Veikko Viikilä (Uhu Shape) tutustuivat. Bändejä perusteltiin yhdessä ja erikseen, tee-se-itse-henki kukoisti. Vuosien tauon jälkeen syksyllä 2020 yhteinen luomistyö elvytettiin. Demoja oli kertynyt. Oli näky triosta, joka olisi primitiivinen, äänekäs ja musiikillisesti joustava. Keväällä 2021 Samuli Latva (The Bunkers) täydensi trion vain viikkoja ennen ensimmäisen EP:n äänityksiä.
Yhtyeen musiikki puhdistaa kuulijansa volyymilla ja vaivuttaa hänet transsiin primitiivisen rytmikkyyden ja toisteisuuden avulla. Tyyli vaihtelee suorasta rock-rytmiikasta free-ilmaisuun ja monotoniasta kuulaaseen melodisuuteen.
Decent Son ei ole niin kunnollinen kuin nimi antaa ymmärtää. Se on työkalu, kanava, jonka välityksellä vuodatetaan paitsi ihmiselämän euforista iloa, myös sitä mustinta pohjamutaa. Se on vapaa kenttä, leikki, jossa ei ole sääntöjä. Decent Son on ilkikurinen, vilkas mutta rakastettava lapsi – ei ehkä luokkansa terävin, mutta se joka jää mieleen. Jotenkin omituinen…

Four piece Silver Falcons is about noisy rock and experimental tones, cranked warm truth core amp feedback fuzz sweetness electric swirling distortion shining stompers from Helsinki.

Tapahtuma Facebookissa