la 17.10. Sonic Punter, Mother Goose, Rokki-Mari

Ovet 20.00 / showtime 21.00 — Liput 5 €

Sonic Punter juhlii esikoisäänitteensä julkaisua Torvessa lauantaina 17. lokakuuta. Mukana Rokki-Mari ja Mother Goose. Liput 5 euroa, ovet kello 20.00 ja livet kello 21.00 alkaen.

www.facebook.com/events/359637322016113

Sonic Punter

Sonic Punter syntyi 2020 vastaamaan tarpeeseen kuvata hypersoonista maailmanloppua. Me emme näe toivoa.
Olemme nopeasti synnytetty post-punk/post-hardcorebändi, jonka jäsenet ovat syntyneet vuosien 1965-2001 välissä Lahdessa. Esikoisäänitteemme; Double Vision tuo esiin post-punkin pimeyttä ja agressiivista energiaa. Soitamme äänitteen julkaisukeikan.
Tälle kaikelle ei tule hyvää päätöstä. Maailmanherrat ovat päättäneet sen puolestamme. Me päätimme tehdä musiikkia joka ilmaisee näkemyksen.
Musiikissamme ei myöskään ole toivoa.
Teimme sen kuusinkertaisella äänennopeudella.
Vastaamme teoistamme. Olemme kuva ajasta.
Varsinaisten ep-raitojen lisäksi äänitteellä latauskoodin takana on arvostamamme Joy Division yhtyeen kaksi cover-biisiä. Niissä olemme tuoneet esiin yhtyeen maanisen alkuperän ja annoimme biiseihin oman panoksemme. Ne on äänitetty samassa sessiossa 10 6.2020 Helsingissä. Äänitettä saa Torvessa keikaltamme ja UCT-Tapesin verkkokaupasta, sekä Levykauppa Äxästä.

www.ucttapes.fi

Rokki-Mari

”Rokki-Mari on vaihtuvalla kokoonpanolla ja aika harvoin esiintyvä yhtye. Musiikin tyylilajia ei ole hakattu kiveen, jokainen kappale on erilainen kuin edellinen. Marin sanoitusten ja laulumelodioiden ympärille rakentuvista äänimaailmoista ovat vastanneet muiden muassa Seksihullut-yhtyeestä tutut kitaravirtuoosit Jyrki ja Jake sekä studio-pöydän kaikkia nuppeja täydellisesti hallitseva konerumpali Pekko. Uusimmalla julkaisulla kappalekohtaisesti vaihtuvia muusikko-kokoonpanoja. Levy-yhtiömme Bemböle Cassettes on julkaissut Rokki-Marilta kasetit APASSIONATA (2018) ja APASSIONATA ll (2019), sekä splitti seiskan Kylmä Etelä-yhtyeen kanssa. Tällä hetkellä Marin pään sisällä työn alla on APASSIONATA lll.”

Mother Goose

Mother Goose on helsinkiläis-porvoolainen 1980-luvun lopussa perustettu yhtye, joka aloitti taipaleensa Lahdesta. Heidän musiikinsa on New wave, No wave ja Baby face- vaikutteista ja he soittavat uusia biisejään meille 17.10 Torvessa.