Liput

Ovelta 8 €

La 27.1. klo 20.00-24.00

Spectacle, Hugo Cajan & Todellisuus, Pleasant Flow, Cushions

  • Torvi
  • Klo 20.00-24.00
  • ovelta 8 €

Uusi Alku alt-rock-indie-fest päästää suomalaisen underground-rockin uuden äänen valloilleen ravintola Torvessa.
Mukana lahtelaisen indie-rockin uudet aallot Spectacle sekä Hugo Cajan & Todellisuus, vierainaan stadin kuumat vaihtoehtokoneet Pleasant Flow sekä Cushions.

Näiden neljän energisen ja omaperäisen rock-yhtyeen kuuma syke muuttaa kylmimmänkin keskitalven rakkauden juhlaksi. Tule tuntemaan rockin rajaton riemu! Liput 8 euroa, vain ovelta.

Spectacle
Indierockia lahest!

Hugo Cajan & Todellisuus
Hugo Cajan ja Todellisuus on energinen livebändi, jonka soundi on uniikki yhdistelmä pop- rock- ja alternative- suuntauksista 60-luvulta nykypäivään saakka. Lauluja ihmisenä kasvamisesta, elämän hälinästä ja vapaudesta.

Pleasant Flow
Pleasant Flow on Punavuorelaisen biljardisalin alakerrassa tiiviistä kaveriporukasta kasvanut rockbändi, joka erottuu nuorekkaalla ja purevalla soundilla suomalaisen rockin nykyskenestä. Omaleimainen pilke silmäkulmassa, Pleasant Flown napakat kitarariffit, luovat sovitukset ja vahva biisinkirjoitus yhdistyvät kokonaisuudeksi, jota on mahdotonta vastustaa.
Vuonna 2023 bändi on kiertänyt klubeja ja valloittanut yleisöjä kipinöivällä ja intensiivisellä esiintymisellään. Saman vuoden syksyllä julkaistu debyytti-EP ”Life is Good..?” on vakiinnuttanut bändin soundin;
2000-luvun alun inspiroimaa, terävää ja viekasta Indie-rockia vihasta, rakkaudesta, ja kaikesta siltä väliltä.

Cushions
Cushions on viisihenkinen indierock-bändi, joka saa ankarimmankin rokkipoliisin puolelleen. Kun viiden musiikkitaustaltaan erilaisen henkilön mieltymykset tuodaan yhteen, saadaan muodostettua rokin alagenrejen sillisalaatti. Kitaristimme Rasmuksen sanoin ”se o semmost tiukkaa poppii ja pehmeet hevii”. Cushions vetäytyy tammikuun jälkeen äänittämään ensimmäistä EP:tä, jonka kappaleita kuullaan mahdollisesti jo Lahden Torvessa 27.1.2024!

Uusi Alku on syrjintävapaa tapahtuma, jätäthän siis ennakkoluulosi ulko-ovelle.

Tapahtuma Facebookissa