Spiritraiser, Nothing But Sunshine, Swarm
Liput

Ovelta 10 €

La 23.4. klo 21.00

Spiritraiser, Nothing But Sunshine, Swarm

  • Torvi
  • Klo 21.00
  • ovelta 10 €

Tervetuloa Torveen nauttimaan mammuttimaisista saundeista ja isoista tunnelmista! Rauhan Riangeli toivottaa lauteille kolme bändiä tuomaan valoa ja toivoa synkkien aikojen keskelle. Spiritraiser, Nothing But Sunshine ja Swarm pitävät huolen siitä, että Lahden Loviisankatu värinöi purppuraa universaalista energiaa kosmoksen jokaista madonreikää myöten. Liput 10 euroa, ovet auki 21.00.

Spiritraiser

Spiritraiser on etelästä kotoisin oleva altrockprogmetal-yhtye, joka paahtaa kosmisen pop-avaruuden pimeässä materiaalissa ikiomalla paineaallollaan kohti suurta syklinpyörittäjää Ciklosta mustien aukkojen Lagrangen pisteessä. Bändin saundi rakentuu korvissa murenevista valleista, shpongoloideista ja pirun tiukasta komppiryhmästä vokaalien luodessa kuolemassa olevan inhimillisyyden kosketuksen tähtien väliin. Bändi juhlii keikan myötä uuden levynsä ”Ciklos” julkaisua, joka ilmestyy 25.3.2022. Levyltä on julkaistu neljä singleä: Fearism, Invisible Enemy, Stream ja Glory.

Spiritraiser on:
Jules Näveri – laulu
Uula Korhonen – kitara
Anssi Ruotanen – basso
Kristian Merilahti – rummut ja muut härpäkkeet

Nothing But Sunshine

Nothing But Sunshine on vuonna 2016 aloittanut helsinkiläis-torontolainen yhtye, jonka jäsenillä on kokemusta useilta vuosilta mm. kotimaisista Murmansk, Silmä, Hukka ja Mama sekä Cykles-yhtyeistä. Yhtyeen keväällä 2022 julkaistavaa albumikokonaisuutta on tehty yhteistyössä miksaaja-tuottaja Mikko Gordonin kanssa, joka on tunnettu mm. Thom Yorken, Gaz Coombesin, sekä lukuisten eri yhtyeiden tuotannoista. Tulevan albumin edellä yhtye on julkaissut White Lies EP:n, sekä singlet Colour In A Nightmare ja The Dream That Fucks You Up (Oido rekords/Playground Music Oy), sekä herättänyt kiinnostusta keikkailemalla Suomessa ja ulkomailla. Yhtye on keikkaillut Suomen lisäksi useita kiertueita Baltian maissa ja Venäjällä. Alkuvuodesta 2020 Nothing But Sunshine esiintyi Saarang World Fest – musiikkifestivaaleilla Chennaissa, Intiassa. Keväällä 2022 julkaistavan albumin myötä yhtye palaa muutaman vuoden jälkeen keikkalavoille ja juhlistaa albumijulkaisuaan Spiritraiserin ja Swarmin kanssa Torvessa.

Nothing But Sunshine on:
Jaakko Suni (laulu, kitara)
Jari Käkelä (kitara)
Dylan Broda (rummut)
Lauri Pessi (koskettimet)
Jyri Mikkilä (basso)

Swarm

Swarm on helsinkiläis/lahtelainen fuzz-rockyhtye. Bändin soundimaailma on raikas sekoitus fuzz-rockia, shoegazea, grungea ja klassista rockia ripauksella doom-rockia. Swarmin esikois-EP julkaistaan myöhemmin tänä keväänä. EP:ltä on hiljattain julkaistu biisi ”Nevermore”.

Swarm on:
Hilja Vedenpää – laulu
Panu Willman – kitara&laulu
Dani Paajanen – rummut
Einari Toiviainen – kitara
Leo Lehtonen – basso

Tapahtuma Facebookissa