Stepa & Heimo ilman menneisyyttä
Liput

Ennakot alk. 14 €
Ovelta 16 €

Lippu.fi

Pe 9.6. klo 21.00

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä

  • Torvi
  • Klo 21.00
  • alk. 14 €, ovelta 16 €

Maailman paras Stepa perjantaina 9. kesäkuuta Torvessa Heimo ilman menneisyyttä -kokoonpanonsa kanssa! Liput ennakkooon alk. 14 euroa, ovelta 16 euroa.

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa julkaisi heinäkuussa 2022 uusimman albuminsa Siistii räppii. Kymmenen kappaleen albumia siivittää kesäisen rennot tuotannot, johon Stepa räppää hänelle ominaisella iloisen rennolla ja kekseliäällä tyylillään. Albumilla korostuu kotikulmat, räppärin arki sekä positiivinen suhtautuminen elämään. Artisti kuvailee tematiikkaa: ”Huolettomuus ja hauskanpito. Minä haluan olla äijä, jolla on aina aikaa kavereille ja siisteille jutuille. Välttelin sanoituksissa jakamasta viisauksia, filosofiaa tai mitään kunnollisia arvoja, joten tämä on jonkinlaista paskanjauhantaräppiä. Soundillisesti tää on westcoastin gangstaräppiä tai San Fransiscon peluriräppiä. Tunnen olevani taas Sodankylän Too Short.”

Albumilta irrotetut singlet Siistii räppii ft. Are sekä Elämän tarkoitus ft. Arppa ovat antaneet esimakua tulevasta julkaisusta. Albumin kappaleella Päivä elämässä vierailee tuttu jyväskyläläinen Gettomasa. Kappaleelle julkaistaan musiikkivideo: ”Videosta löytyy lowridereita ja aurinkoa. Ainoa näkyvä ero westcoast-videoihin on se, että palmupuut on meidän videoissa koivuja ja mäntyjä.”

Levyn tuotanto on monipuolinen ja mielenkiintoinen ja siinä kiteytyy yhdessä tekemisen taika. Kappaleet on äänitetty Stepan omassa työhuoneessa ja hotellihuoneissa ympäri Suomea. Albumin tuotannolla kuullaan useita kotimaisia nimekkäitä tuottajia. Tuotannon pääarkkitehdit ovat Pianomies, Ilari Autio ja Bommitommi. Näiden lisäksi biittien takaa löytyy Janne K, Danny Value ja GFB. Myös DJ Polarsoul sekä Ollimainen tekivät yhden yhteistuotannon kappaleelle Stepa tekee mitä haluaa. ”Kaikki noi tyypit on kovan luokan pelureita,” Stepa luonnehtii.

Tapahtuma Facebookissa